Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (619)

cjmafia 

všetky recenzie používateľa

Popravdě jsem to čekal ještě horší, než na to nakonec bylo. Z prvními třemi díly se toto nedá srovnávat, ono vlastně kdybych nevěděl, že se jedná o Scary Movie, tak bych si myslel, že sleduji nějakou jinou parodii. Nejvíce mě pobavila parodie na Evil Dead, opičák Caesar a gangsta Snoop Dogg. Jinak jsou vtipy průměrné a nebo vyloženě trapné. Anna Faris mi chyběla, ale Ashley taky v pohodě :) 4/10. ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Zhlédnuto v kině. Na předešlých dílech této série jsem vždycky obdivoval jednu věc - tyhle filmy nikdy neměly inteligentní humor, avšak nějakým zázrakem se jim (skoro) vždy podařilo vybalancovat ty trapné vtipy s těmi dobrými. Ty trapné vtipy tam byly, v každém díle, ale nebyly tak časté, takže po skončení každého dílu jsem si spíše pamatoval ty lepší, u kterých jsem se fakt zasmál. Nicméně Scary Movie 5 to vybalancoval na samotnou hranici snesitelnosti - 50/50. U poloviny scén jsem se smál, u poloviny mi bylo trapně, že na něčem takovém jsem v kině. A patrně jsem nebyl sám, když v různých částech filmu odešlo asi 8 lidí, kteří měli slabší nervy, než já. Ashley se snažila a byla vcelku fajn, ale měli spíše počkat na Annu Faris a dát si více záležet na scénáři. Takhle mi nezbývá než napsat, že tohle je bezkonkurenčně nejhorší díl této série. 50 %. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Muhahaha, veľmi vtipné. Ale pre koho? Tento typ zábavy je už prekonaný, istú dobu bol ako tak smiešny, no toto dielo ma rozhodne nepobavilo. Komédia, pardón paródia od režiséra, ktorý toho ešte veľa vo filmovej brandži nedokázal, ďalej herecké obsadenie z tej najväčšej komercie, no a v celku nuda, ktorá je veľkým trapasom. Trápne, niekto zabudol ako sa robí humor alebo na to ešte nedošiel, lebo toto bol nechutný výplod. ()

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Dá sa to pozrieť bez akéhokoľvek negatívneho dopadu na psychické či fyzické zdravie. Problém je skôr v tom, že schéma je už natoľko otrepaná, že SM už nemá čím prekvapiť. No a ešte väčší problém je v tom, že to nie je tak absurdne dadaistické ako trojka a štvorka, ktoré nedávali žiaden zmysel, ale práve v tom tkvelo ich kúzlo, aspoň ja som to tak vnímal. Toto už len nedáva zmysel a basta. No a stále niekto niekoho bije alebo sa po niekom strieľa. Samozrejme zopár vydarených fórikov sa našlo, takže dávam 50%. Vzhľadom na tri hviezdy pri predchádzajúcich dvoch mojich obľúbených častiach hore zaokrúhliť nemôžem. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (27)

  • Ve scéně, kdy se Kendra (Erica Ash) snaží odvrátit pozornost Jody (Ashley Tisdale) ukázáním na podlahu a slovy "Oh. Food," si můžeme povšimnout, že tato slova neodpovídají mimice jejího obličeje. (civrss)
  • Jedná se o jediný film série, kde nefiguruje žádné hlavní postavy z předchozích filmů. Neobjevuje se Cindy Campbell (Anna Faris) ani Brenda Meeks (Regina Hall). (rafix)

Reklama

Reklama