Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (620)

juta 

všetky recenzie používateľa

Jak jsem byl nedočkavý, tak jsem viděl začátek kinoripu a k tomu byly neskutečně hloupé titulky, které nedávaly smysl. Tak jsem to vypnul a musel jsem počkat až do dnešních dní, kdy už všechno bylo "normální" no a byla to neskutečná změna. U prvního sledování jsem se hodně nudil, ale tentokrát to bylo úplně něco jiného. Neříkám, že je to stoprocentní parodie, možná srovnatelná se čtyřkou, možná úplně nejhorší, ale přesto jsem se několikrát zasmál a bavil se. Tentokrát se nejvíce parodoval horor Mama, takže nejdříve zkoukněte Mamu, abyste byli v obraze. Z traileru jsem vypozoroval, že hlavním tahounem bijáku bude parodování Paranormal activity, ale naštěstí tomu tak nebylo, protože už je tady hooodně parodií na tento horor. Dále se tu paroduje třeba Evil dead, Zrození planety opic, nebo Černá labuť, kterou jsem doposud neviděl, tak mě určitě nějaké vtípky unikly. Nebylo to nejlepší, ale bylo to fajn. ()

Payushka odpad!

všetky recenzie používateľa

Takhle hrozne nepovedeny film jsem uz dlouho nevidela. Zjednodusene receno: ma to byt parodie, ktera je vtipna. Jenze humor abyste pohledali (vetsinou je na urovni 5letych deti) a parodicke scenky jsou nedotahnute. Snad jen Aronofskeho "kamera za zady" je tu trefne vystihnuta, ale jinak mrtvo... Doporucuju radsi sledovat South Park, v nem najdete vyrazne povedenejsi verzi. ()

Reklama

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Konečně díl, u kterého jsem se po dlouhé době fakt bavila (asi poprvé od dvojky). Z tria 10 nights of paranormal..., Haunted House a Scary Movie 5 vychází právě SM jako vítěz. Několik fórků fakt pobavilo. Pokud jste viděli Mama, Černou labuť, Insidious, Chatu v horách, Evil dead, Paranormal activity, Počátek a Zrození planety opic, jednoznačně doporučuju. Solidní parodie. Některé úseky mě dokonce bavili víc, než parodovaný materoš (především Mama mi oproti Scary MoVie připadala neuvěřitelně nudná). 70% ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

TOTÁLNA KRAVINA, ktorú ani nemám chuť komentovať, ale keďže nie som odporca tejto parodickej série a svojho času som ju mal celkom rád, tak musím vyjadriť nechuť až odpor, ktorý sa dostavil s jej piatym pokračovaním. Upadajúci trend bol síce značný už od začiatku (Scary Movie (5*) / Scary Movie 2 (4*) / Scary Movie 3 (3*) / Scary Movie 4 (2*), ale že päťka klesne až na absolútne dno som teda vážne nečakal ani po tej nude, ktorú naservíroval trailer. Aktuálny materiál na parodovanie bol pritom zvolený priam ukážkovo, či už známe hororové kúsky Mama (v podstate celý dej je variácia na Mamu, tak ako bol kedysi prvý Scary Movie variáciou na Scream), Evil Dead, Paranormal Activity, v jednej nepodstatnej scéne aj Sinister alebo známe filmy Black Swan a Rise of the Planet of the Apes, prípadne pár narážok prekvapivo aj na The Help a Inception, ale nevykúzliť zo scén ani jeden fungujúci vtip je až trestuhodné. Druhotriedne hollywoodske rádoby hviezdičky ako Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Ashley Tisdale alebo Simon Rex (už sa nečudujem prečo od toho zutekala ikona série Anna Faris) sa síce pokúšajú o vtip snáď 8652x počas filmu, ale absolútne všetko vyúsťuje do totálne trápnosti až nevkusu. Navyše dielo skazy dokonáva aj samotný režisér, ktorý celý film natočil pravdepodobne s mariškou v ústach, lebo inak si neviem vysvetliť zmysel asi štyridsiatich scén, ktorú sú pustené v zrýchlenom režime, prípadne zvolený strih, ktorý scény usekne ani nie stotinu po vyznení (ehm) vtipu hneď na to nadväzuje ďalšia nezmyselná päť sekundová „vtipná“ scéna a takto nesúrodne sa pokračuje pomaly po celý film so scénami nahádzanými na seba bez ľadu a skladu. Nie, nie, nie a ešte raz NIE! Druhý krát to už nechcem zahliadnuť ani len jedným okom. Pri takých blbostiach ako 30 Nights of Paranomal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo sa nad tou trápnosťou dá mávnuť rukou, keďže to sú skrz naskrz amatérske počiny s minimálnym rozpočtom. Ale že v dnešnej dobe niekto so všetkou serióznosťou vyšle do kín toto? Ani sa nečudujem tomu prepadu. Ďakujem neprosím, sériu radšej ukončiť. Bratia Wayansovci našťastie presedlali k novej rozbiehajúcej sa paródii A Haunted House (3*), tam to ide aspoň o niečo lepšie. CELKOVO: 1* - aj to len z čistej ľútosti a za to, že som sa asi 2x v duchu pousmial (od zasmiatia to malo však na míle ďaleko). ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,015,787Tržby Celosvetovo $78,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $946,995 //počet predaných kusov 47,472Tržby za predaj DVD v USA $1,629,832 //počet predaných kusov 108,946║ no paródie posledných rokov sú teda riadna trápnosť šedivá, ale aspoň zopár frkov pobaví a trikovo v pohode /35%/ ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (27)

  • Ve sceně, kde Jody Sanders (Ashley Tisdale) zaspí zkoušku baletu, je na některých vidět hodinách čas, který se liší od času, který je možné spatřit v dalších scénách. (ČSFD)
  • Vo filme je parodovaná aj hororová snímka Evil Dead (2013), ktorá si odbila premiéru v amerických kinách len týždeň pred Scary Movie 5. Tvorcovia vychádzali iba z jej traileru. (ShortyIC)
  • Ve scéně v čase 1:06:24 si lze všimnout, že se Danovi (Simon Rex) objeví v ruce kříž, který ale v čase 1:06:34 již nemá. (dc125)

Reklama

Reklama