Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (620)

Payushka odpad!

všetky recenzie používateľa

Takhle hrozne nepovedeny film jsem uz dlouho nevidela. Zjednodusene receno: ma to byt parodie, ktera je vtipna. Jenze humor abyste pohledali (vetsinou je na urovni 5letych deti) a parodicke scenky jsou nedotahnute. Snad jen Aronofskeho "kamera za zady" je tu trefne vystihnuta, ale jinak mrtvo... Doporucuju radsi sledovat South Park, v nem najdete vyrazne povedenejsi verzi. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,015,787Tržby Celosvetovo $78,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $946,995 //počet predaných kusov 47,472Tržby za predaj DVD v USA $1,629,832 //počet predaných kusov 108,946║ no paródie posledných rokov sú teda riadna trápnosť šedivá, ale aspoň zopár frkov pobaví a trikovo v pohode /35%/ ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Mama mia, tohle smrtelné zlo je píseň černé labutě a počátek konce jedné parodické série. Člověk pod tím humusem s prvky grotesky může najít neotřelé věci (třeba bazénovou lux-párty), ale kdo by se v té stoce hrabal? Vždyť Pár nenormálních aktivit je proti tomu vytříbená komedie se sofistikovaným humorem a věřte mi, že doteď bych spíš připustil, že se Charlie Sheen stane radikálním katolickým knězem, co odjede do Kolumbie vypalovat pole s kokou, než napsat něco takového.. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Dá sa to pozrieť bez akéhokoľvek negatívneho dopadu na psychické či fyzické zdravie. Problém je skôr v tom, že schéma je už natoľko otrepaná, že SM už nemá čím prekvapiť. No a ešte väčší problém je v tom, že to nie je tak absurdne dadaistické ako trojka a štvorka, ktoré nedávali žiaden zmysel, ale práve v tom tkvelo ich kúzlo, aspoň ja som to tak vnímal. Toto už len nedáva zmysel a basta. No a stále niekto niekoho bije alebo sa po niekom strieľa. Samozrejme zopár vydarených fórikov sa našlo, takže dávam 50%. Vzhľadom na tri hviezdy pri predchádzajúcich dvoch mojich obľúbených častiach hore zaokrúhliť nemôžem. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Pokud si dobře vzpomínám, první díly ze série Scary Movie mi přišly docela dobré, odpočinkové, s humorem jistě lepším, než Troškovy Kameňáky nebo americké romantické rodinné komedie. Ale tohle dílko mě ničím nenadchlo, i když jsem znal všechny filmy, které se pokouší parodovat. Občas jsem se pousmál, dvakrát třikrát krátce uchechtl, ale ke smíchu mě to nepřimělo ani jednou. Tedy z mého hlediska je to komedie neúspěšná. A bylo to místy trapné a blbé, ovšem zdaleka ne tolik jako filmy, kterým dávám odpad nebo jednu hvězdu. Takže dvě a do koše s tím. A někdy v budoucnu si musím stáhnout předešlou tetralogii a porovnat... ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (27)

  • Vo filme je parodovaná aj hororová snímka Evil Dead (2013), ktorá si odbila premiéru v amerických kinách len týždeň pred Scary Movie 5. Tvorcovia vychádzali iba z jej traileru. (ShortyIC)
  • Natáčanie filmu odštartovalo 4. septembra 2012. (Sufferer)

Reklama

Reklama