Reklama

Reklama

Vstupní brána

  • Francúzsko Boarding Gate
Trailer

Obsahy(1)

Italka Sandra (Asia Argento), žijící v Londýně, udržuje vášnivý vztah s bývalou veličinou v oblasti financí Milesem Rennbergem (Michael Madsen). Jejím druhým milencem je nájemný vrah, který se chystá Rennberga zabít. V pozadí však za nitky tahá manželka druhého milence... (Bart)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (21)

arie 

všetky recenzie používateľa

Režisérov chladný prístup k látke a častá absencia ozrejmovania konania postáv rozhodne nesadnú každému, obdobne rozporuplné reakcie vyvolal aj jeho starší počin Demonlover, z ktorým má Boarding Gate spoločnú minimálne veľmi zvláštnu atmosféru, no mňa snímka zaujala a rozhodne by som ju neoznačoval za nudnú. Vzájomná chémia medzi Michaelom a Asiou z filmu sála a hlavne vďaka nim dialógové scény z prvej polovice nenudia a milostné scény majú potrebnú prirodzenosť a erotický náboj. V snímke nechýbajú prekvapivé zvraty (ten najzásadnejší už niektorí nezmyselne zakomponovali do svojich komentárov) a potrebné napätie. Assayas je svojský režisér, no i tak si myslím, že tie * hodnotenia je potrebné v tomto prípade ignorovať... :) ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Brutální, ale naprosto brutální nuda, která Vás donutí vyluxovat, utřít prach, vyprat, vyžehlit, uvařit, vypít basu piva u fotbalu, no vlastně prakticky cokoliv, jenom abyste se na tu hrůzu nemuseli koukat. Film, kterýho je škoda i na půlnoční vysílání v socka kanálech. Diváci během setiny vteřiny upadnou do hlubokého komatu. ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

Keďže z Asie Argento až tak nevytekám, skôr som sa tešil na Madsena. Kdeže sa však podel ten drsný týpek so špecifickým účesom a úškrnom typu mám f paži? V tomto filme hral za neho nejaký obtlstnutý pätdesiatnik z kancelárie mestského úradu. Keď k tomu prirátam tú mučiacu nudu za prvý polčas a kvázi erotické dialógy hlavnej dvojice, dostávam podpriemer. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Pre rezisera nie netypicky multilingvisticky projekt pozerajuci sa na zaner thrilleru nezanrovymi ocami. Tam kde by sa vacisnou v modelovom zanrovom filme strihalo, tam Assayas nechava plynut obraz dalej. Vznika akasi filmova nepribehovost, ktora ovsem o to silenjsie nachaza vazby na realnost skutocnu, kde kauzalna logika si podava ruku s emociami. Nie vzdy pocas filmu to bolo moje kafe, ovsem specialne smerom ku mne tu boli dve neodskriepitelne pozitiva: Asia Argento a Hongkong ;-) Po pozreti citim urcitu podvratnost filmu, s ktorou si za cas dam mozno este druhe kolo. 70% ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Thriller to je dobrej, i když žádnej zázrak to taky neni, ale pár napínavých scén se najde a hlavě to má dobrou takovou drsnější atmosféru a rozhodně to zaujme. To už se ale moc nedá říct o příběhu, kterej tak nějak proplul kolem mě a já pak na konci byl trošku mimo, ale to zase bohatě vynahradila extrémě sexy Asia Argento a několik jejích žhavejch scének ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama