Reklama

Reklama

Mladý audítor Jonathan McQuarry trávi celé dni a noci kontrolou účtovných kníh veľkých firiem na Manhattane. Jeho svetom sú kancelárie a haldy spisov. Počas neskorej práce v kancelárii ho osloví atraktívny a dobre oblečený muž, ktorý sa predstaví ako Wyatt Bose, ponúkne mu joint a čoskoro sú z nich kamaráti. Keď si náhodou výmenia mobilné telefóny, Jonathan s údivom zistí, že Wyattovi volá niekoľko žien s otázkou, či je dnes večer voľný. Jonathan zistí, že ide o tajný sexuálny klub, v ktorom si zaneprázdnení mocní ľudia navzájom dohadujú anonymné stretnutia v hoteloch s nezáväzným sexom. Jonathan sa v klube zamiluje do ženy svojich snov, známej ako symbol S. Keď žena nečakane zmizne a spolu s ňou aj 20 miliónov dolárov, Jonathan sa ocitne v obrovských problémoch. Stane sa totiž hlavným podozrivým z viacerých zločinov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (154)

Olík 

všetky recenzie používateľa

Dva muži, jedna žena a balík peněz. Účetní Jonathan se zaplete do předem připravené pavučiny lží právníka Wyatta, na jejíž konci by měla být dvacetimiliónová sladká tečka. Sice je tato režijní prvotina Marcela Langeneggera až příliš čitelná a málo co Vás v ději překvapí, musím dát tři hvězdičky, protože to rozhodně nebyl špatně strávený čas. ()

Genesis 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý film postavený na kontrastu dvou postav. Úspěšného právníka Wyatta (Hugh Jackman) a obyčejného účetního Jonathana McQuarryho (Ewan McGregor). A tohle mě nechalo v napětí až do samotného konce filmu. Stanou se z nich dobří přátelé. Chodí na tenis nebo si o přestávce, v práci zakouřit do parku. Všechno jde hladce do doby, než si prohodí mobil a Jackman odjede do zahraničí. Samozřejmě to znamená plus pro McQuarryho. V mobilu je seznam několika anonymních lidí, kteří se scházeji, aby měli sex. Pravidla sou jednoduchá. Žádné jména nebo osobní informace. Mobil zvoní dál a dál, a McQuarry je v sedmém nebi. Tady bych s příběhem přestal. Název Deception už sám napovídá, kde je pravda a o co jde. Dokonce i sám film vede diváka různýmy záběry za ruku a ten má možnost některé příběhové zvraty uhádnout dopředu. To se mi na tom libilo. Pokaždé sem čekal nějaký odklon do béčka. Hlavně už ke konci, ale pokaždé se objeví nový fakt. ()

Reklama

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

"Hele, myslíš, že ženy nesvrbí?" Úvod sľubuje tajomno, erotické posteľné scény s bradavkami a vášnivo sa zvijajucimi ženskými telami v sexi prádle. Tajomný pán, ktorý zabudne svoj telefón na stole: 'Máš dnes večer čas?' tajomná krásna sexi blondínka - všetko super až na nesympatického Ewana. Po 30 min. sa všetko začne rozpadať, prezrádzať podávať divákovi na podnose, tajomno vyšumí do vetra ako plyn z prasnutej trubky a celé to ide dole vodou bez dalších zvratov a vášnivých bozkov. ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Tak to byl teda pěknej podvod. Ze začátku se to rozjelo dost dobrou erotickou zápletkou, ale jak se do toho přisraly prachy, tak už to začlo ztrácet ščávu. Prachy zkazej všechno, každej je hrozně materiálně založenej. Hugh Jackman to asi ani nemusel hrát, protože mi to přišlo, že z toho filma chtěl jedině tak vytáhnout nějaký prachy. McGregor jako úředníček byl o moc lepší (a pak že úředníci maj nudnou práci). Michelle Williams se mi nijak do hlavy nezapsala, takže zůstane zaškatulkovaná jako "taková tamta nevýrazná bloncka, jejíž jméno si nepamatuju, ale je pěkná". ()

murakamigirl 

všetky recenzie používateľa

Názov nie je podvod, teda..... :-) Ale, tangerine1, pekne od piky, ááno? ____________ Úvod je tak fajnový, že ako predátor zbystrím a prižmurujem oči a pýtam sa: "fakt modrý?!"..... Áno, a odpoveď Deception ponúka. "Fakt modrý?" Modrý? Tento by mal byť zelený, čo zelený, ak by nejaké označenie zodpovedalo tomuto matrošu, mal by byť priesvitný- taká zbytočná a kopírujúca žánrovka to je..... Deficit vzrušenia? Zapnite si televízne noviny, napr.!! Źalúdok vyobracajú taktiež a garancia omnoho výživnejšej zábavy, stopro. Sto-pro!, počujete?! ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)
  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (viac)

Reklama

Reklama