Reklama

Reklama

Podarí sa mu dokázať, že je legitímnym dedičom nadnárodnej firmy a dokáže chytiť vraha svojho nevlastného otca?  Neria Wincha, šéfa a hlavného akcionára nadnárodnej spoločnosti W, nájdu zavraždeného – utopeného. Jeho smrť vzbudí celý rad otáznikov, pretože Winch zomrel bez dedičov a tak nie je jasné, ako to bude s rozrastajúcim sa konglomerátom, kto ho zdedí. Winch však ukrýval jedno veľké tajomstvo – pred takmer tridsiatimi rokmi adoptoval v bosnianskom sirotinci chlapčeka menom Largo. Ten sa však momentálne nachádza v brazílskej väznici, pretože padol do pasce a obvinili ho z pašovania drog. Bola smrť jeho nevlastného otca a jeho uväznenie iba súhrou okolností, alebo ide o sprisahanie, ktoré ho má odstaviť od jeho dedičstva? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (119)

cure 

všetky recenzie používateľa

Čakal som hlúpy akčný thriller a dostalo sa mi dobrodružného príbehu, v ktorom bolo akurát chorvátskeho mora, akcie, vtipu (aj keď toho mohlo byť aj trošku viac). Vidieť, že nejde o americkú zlátaninu, ale o snahu diváka zabaviť aj príbehom a zručným filmovým umením. Vo filme je v medzinárodné obsadenie z polovice Európy, z ktorých poteší Karel Roden. Podpísať môžem tiež komentár od Shit. Pád zo skaly do mora je skutočne natočení tak dokonale francúzsky až sa chce plakať. Na tejto scéne je jasne vidieť rozdiel medzi americkou akciou a európskou poetikou.) Normálne by som dal za 3, ale dobrých európskych filmov je tak málo, že dávam 4 hviezdy. Naviac tento film priemerný nie je. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Pocit WTF mne neopouštěl po celou dobu filmu. Vše bylo podáno tak zbytečně komplikovaně, až to bylo komplikovanější, než bylo, jen aby něco bylo. ;-) Když pak vezmeme celou historku nekomplikovaně, je hloupá až na půdu. Některé kameramanské efekty jsou skvělé (zvlášť když ho honí s vrtulníkem), ale akce je natočená mimořádně špatně a nezajímavě (nehledě na to, že většina akce rovná se že někdo někam furt běží), stejně tak honičky, a hlavní postava je charismatická asi jako uvaděčka v kině. Měl to hrát ten Roden, co tady má jinak naprosto nijakou roli. Ty skoky v lokacích mi přišly samoúčelné, jako takové si laciné hraní na Bonda (ta stylizace se tam nedá přehlédnout, ale postrádá to půvab a vtip a nadhled původních bondovek). ()

Reklama

sadlokan 

všetky recenzie používateľa

Takže.Máme tady chlápka,který se vypracoval na jednoho z nejbohatších lidí světa.Proč by se tedy jeho syn nemohl vypracovat na jednoho z nejlepších Jamesů Bondů světa,chtělo by se říci,vždyť má tu šikovnost zkrátka v genech ,chlapec. Což se ukáže nebýt tak docela pravdou,poněvadž jest adoptovaný.Naštěstí z Bosenského sirotčince,známého též jako"líheň agentů". ()

Nons3nse 

všetky recenzie používateľa

Od tohto filmu som moc nečakal,a preto som nebol ani prekvapený.Francúzi vedia točiť dobré filmy,ale Largo Winch už taký vydarený nebol. Príbeh o chlapcovi , ktorého adoptuje miliardár preto,aby mu po smrti mohol zanechať dedičstvo.Už podla tržieb vidíme že film nebol moc úspešný ( Rozpočet $30,7milióna = Tržby Celosvetovo $16,923,028 ) Príbeh bol síce zaujímavý , obsahoval aj súboje,ale miestami som sa nudil. Largo Winch = 55 % ()

Kangaxx 

všetky recenzie používateľa

Pri natáčaní síce behala realita po opačnej strane Zeme, avšak snímok ako taký je veľmi zručne natočený. Zápletka nie je najhoršia, možno len priveľa konšpirácie na môj vkus. V zhrnutí ide o nadpriemerný thriller s vynikajúcou kamerou, kde nájdete momenty skvelé (súboj na streche) i vyložene trapné (vysvetľovanie členom správnej rady nadnárodného koncernu čo sú to akcie na doručiteľa). Našťastie svetlé momenty svojou kvalitou zatienia nelogickosti, a tak hodnotím 3,5*. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (11)

  • Práva na film o Largovi Winchovi boli po prvýkrát predané pred vyše 20 rokmi producentovi Sergeovi Silbermanovi. Ten mal ambíciu vytvoriť sériu, ktorá by konkurovala Jamesovi Bondovi. Silberman však zomrel ešte predtým, ako vôbec začal s prípravami na projekt. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sa o Larga (Tomer Sisley) starajú pestúnski rodičia z Chorvátska. V komikse to však bol manželský pár z Lichtenštajnska. Nerio Winch (Predrag Manojlovic) o sebe vo filme taktiež tvrdí, že pochádzal z veľmi chudobných pomerov. V komikse je to však úplne naopak, keďže jeho otec bol milionárom. Jednou z ďalších odchýliek od komiksu bolo aj Largovo uväznenie v Brazílii a nie v Turecku. (MikaelSVK)
  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama