Reklama

Reklama

Hector's Hectic Life

všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny
USA, 1948

Obsahy(1)

Pes Hector dostane na Vianoce naozaj nečakaný a prekvapujúci darček: tri malé, neposedné šteniatka. Psíky však urobia z domu hotové peklo; nič nie je pred nimi v bezpečí. Hector musí navyše za každú cenu utajiť ich prítomnosť pred nervóznou pani domácou. (MM_Ramone)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pes Hector dostane na Vianoce naozaj nečakaný darček. Tri malé, neposedné šteňatá. Tie začnú robiť v dome hotové peklo. Nič nie je pred nimi v bezpečí. Hector však musí ich prítomnosť utajiť pred neurotickou pani domácou. Nijak originálny a ani nijak zvlášť zábavný starý animák. ** ()

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

O psu, který najde za dveřmi své paní opuštěná štěnátka a ty pak v jejich domě dělají pořádnou neplechu. Psí hrdina je musí schovávat, aby je panička neviděla a ještě po nich uklízet a rozhoduje se, jestli na ně bude zlý nebo hodný. Musel jsem se usmát, když Vánoční stromek byl očividně podle větví listnatý a měl na sobě jehličí :). Ke shlédnutí http://www.freemooviesonline.com/watch-free-cartoons/christmas-cartoons/hector's-hectic-life.html . Bohužel to velmi silně čerpá z Mickey's Pal Pluto. ()

Reklama

Reklama