Reklama

Reklama

Piatok trinásteho 7: Nová krv

  • Česko Pátek třináctého 7 (viac)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (193)

raimi 

všetky recenzie používateľa

Výbornej díl. Crystal Lake má stále ten správný feeling, i když se nepodíváme do kempu, ale do chatové oblasti. Jason je tady supercool, masivní zombiestroj na zabíjení. Telekinezí disponující dívka mě taky bavila, souboj s Jasonem byl správně epický. Nebýt cenzurních zásahů shora, mohlo to být dokonalý. Po shlédnutí workprintu, mně spadla brada, tady zas střihačské nůžky řádily a způsobily nám, fanouškům nevratné škody. Vystříhaný materiál totiž obsahuje scény, u kterých každý gorehound vrní blahem. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Najslabšia časť série, s trápnym úvodom, bez nápaditých vrážd (aj keď tá v spacom vaku bola aspoň orginálna a Jason použil viacero nástrojov) ale hlavne do filmu vôbec nehodiacou sa telekinetickou schopnosťou Tiny je aj na béčkový horor sklamaním. Strata času, ale pre nás, ktorý chceme vidieť všetky časti príbehov s Jasonom Foorheesom nutné zlo. ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Skutočne originálny spôsob, ako priviesť znovu utopeného Jasona späť z dna jeho domovského jazierka. Jedine tým je tu obohatené jeho relatívne veľmi nudné a navyše scenzurované zabíjanie mladých dvojíc (vrcholom originality je pravdaže spacák - len vďaka nemu som si uvedomil, že som aj túto časť už musel vidieť). Potom, čo nejakú dobu kŕmil rybky, vylieza trochu obžraný, ale zato so slušivým náhrdelníkom nevďačne aj po dievčine, ktorá ho prebudila. Asi sa chcel predsa len radšej pozvoľna bublinkujúc rozkladať a dať nám už konečne pokoj. Lebo takto ho nechali robiť iba rutinnú likvidačnú prácu, pri ktorej neznámo odkiaľ vyťahuje uprostred lesa vždy nové a nové záhradnícke náčinie. Keď v slasheri nie je dráždivá nahota, dá sa to zniesť - ale ak v ňom nie je ani zabíjanie, resp. nie je ukázané, strach zmizol už dávno, humor táto časť postráda a psychológia sa obmedzuje na dve-tri postavy (ostatne prečo ňou obdarovávať ostatné, ak vieme, že je to len mäso, ktoré dlho nevydrží ?), je to už na pováženie. Čo zostalo ? Tinina telekinéza a lietajúci nábytok. Nie zlý nápad, ale absolútne nerozvinutý. Keby na konci vďaka nej Jason neukázal svoj krásny úsmev (a vzápätí nevytiahla z dna aj neporušeného tatka), ani si na ňu nespomeniem. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Friday 13th 7 hlasi opat zmenu rezisera : tentokrat Carl Buechler dokazal natocit len podpriemerny horor, kde ubudlo krvi, brutality a vrazd. A Jason Vorhees ziskal protivnika : blondinku obdarenu zvlastnymi schopnostami. Skoda, caste striedanie reziserov filmovym seriam neprospieva, Friday 13th nie je vynimka. Chvalabohu, boli vsak natocene aj podstatne horsie casti ako tato podpriemerna sedmicka. 40 % ()

Joker Punx 

všetky recenzie používateľa

Pátek třináctého 7: Nová krev - Další skvělej díl kurva :D No jo tohle jsem zase viděl od tátovýho kamaráda na videokazetě :D Ale viděl jsem to poprvé německy s českým rychlodabingem, ten dabér byl strašná buzna 🤣 Pamatuju si ten hlas furt :D Díl režíroval John Carl Buechler a Jasona hrál už Kane Hodder, hrál Jasona pak už v dalších pokračováních. Líbila se mi moc hlavní hrdinka Tina (Lar Park-Lincoln). Je to sexy princezna. Má schopnost telekineze a díky ní omylem oživí mrtvýho Jasona z jezera. Jason už má slušnou masku po celym těle, žebra a páteř mu trčí z těla, je z něj už odporná chodící zombie zrůda, ksicht Jasona je ještě víc děsivější. Opět masakruje v Crystal Lake. Souboj mezi Tinou a Jasonem byl skvělej, díky svým schopnostem mu dávala dobře na prdel. Ta Melissa (Susan Jennifer Sullivan) byla hrozná kurva. Ta mě fakt srala, Jason se s ní nesral a dobře to odsrala (y) :D Atmosféra výborná a vraždící scény taky. Sedmička je pecka. ()

Galéria (134)

Zaujímavosti (24)

  • Pracovní název filmu byl Birthday Bash. (gogos)

Reklama

Reklama