Reklama

Reklama

Vyhnanec

Trailer

Obsahy(1)

Londýn současnosti. Plný násilí, krutosti a zločinu. Do takového prostředí se vrací veterán z Iráku Danny Bryant (Sean Bean), kterým společnost opovrhuje. Když nevinné neochrání policie, pokusí se vzít věci do vlastních rukou... (Sonnik)

Diskusia

Braveheart

Braveheart (hodnotenie, recenzie)

Perfektní námět, perfektní postavy, perfektní herci, perfektní začátek, bohužel pak se to celý podělalo. Nechápu, jak tvůrce mé oblíbené Football Factory a Biznisu mohl zkazit takhle slibně rozjetej film. Škoda. Sean Bean každopádně válí.

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

tých prvých 35 min to bolo medzi odpadom a 1*, ale potom sa veci dali do pohybu a začínalo to byť zaujímavé, doslova.. 4*

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

vychod

vychod (hodnotenie, recenzie)

Myslím, že prostoduché zjednodušenie tunajších filmových "rádoby-kritikov" nie je celkom na mieste. Súhlasím, že to nebol veľkorozpočtový film plný parádnych trikov, ale za úvahu stojí pohľad na vymožiteľnosť práva a fakt ako ďaleko sa od takejto neutešenej situácie nachádzame.

t_gon

t_gon (hodnotenie, recenzie)

Le_Chuck : Taky jsem titulky zkontroloval (super) a pro jistotu i ten film, jen skoda ze od uvodni nakladacky sel jen a jen s kvalitou dolu ;)

Curlyman

Curlyman (hodnotenie, recenzie)

Nick Love v kombinacii s Danny Dyerom ma na ovela viac, trocha ma tento film sklamal, dufam ze ich buduca spolupraca sa vrati opat do starich kolaji typu Biznisalebo Footbal Factory.... :)

pulper.cz

pulper.cz (hodnotenie, recenzie)

Heh prave jsem dodelal cesky titulky. Takze jsem to videl snad 8x behem jednoho dne :-P

petero

petero (hodnotenie, recenzie)

mandes: jasné že hej, Football Factory bolo super - lepšie ako Green Street Hooligans.

Dement

Dement (hodnotenie, recenzie)

Tady uz to bezi v kinech uz se na to chystam > recenze to vychvalily > vetsinou teda...

Reklama

Reklama