Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) bol úspešným stredoškolským hokejistom a mal prakticky všetko, čo potreboval a chcel – skvelú budúcnosť, bohatú rodinu a po boku krásne dievča. Po tragickej automobilovej nehode, ktorú sám zapríčinil, sa však celý jeho život obráti naruby. Má totiž poškodený mozog, nie je schopný sám o seba sa postarať, trpí stratou krátkodobej pamäti a každý nový poznatok či informáciu si musí zapisovať. Jediné zamestnanie, ktoré je schopný vykonávať, je práca nočného vrátnika v miestnej banke. Jediným priateľom, ktorému dôveruje, je slepý spolubývajúci Lewis (Jeff Daniels). Jedného dňa sa stretne s Garym Spargom (Matthew Goode), starým známym zo školy, zoznámi sa s jeho partiou a dokonca sa aj zaľúbi do sympatickej Luvlee (Isla Fisherová). Netuší však, že Gary so svojimi komplicmi ho zneužili a zatiahli do chystaného lúpežného prepadnutia banky, v ktorej pracuje. Gary sa ocitne v hraničnej situácii – má sa k nim pridať, alebo má plán lúpeže prekaziť? (TV JOJ)

(viac)

Filmotéka

Používateľ Formát Jazyky Pridané Pozn.
Yettipunk DVD
21.07.2012

Súvisiace novinky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (viac)

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

20.05.2012

Božský Liam momentálně natáčí Taken 2 a má spoustu plánů do budoucnosti. Většinou se počítá s tím, že bude pokračovat v tom, co mu jde nejlépe – být ultimátní bad-ass. Výjimkou není ani thriller A… (viac)

Reklama

Reklama