Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) bol úspešným stredoškolským hokejistom a mal prakticky všetko, čo potreboval a chcel – skvelú budúcnosť, bohatú rodinu a po boku krásne dievča. Po tragickej automobilovej nehode, ktorú sám zapríčinil, sa však celý jeho život obráti naruby. Má totiž poškodený mozog, nie je schopný sám o seba sa postarať, trpí stratou krátkodobej pamäti a každý nový poznatok či informáciu si musí zapisovať. Jediné zamestnanie, ktoré je schopný vykonávať, je práca nočného vrátnika v miestnej banke. Jediným priateľom, ktorému dôveruje, je slepý spolubývajúci Lewis (Jeff Daniels). Jedného dňa sa stretne s Garym Spargom (Matthew Goode), starým známym zo školy, zoznámi sa s jeho partiou a dokonca sa aj zaľúbi do sympatickej Luvlee (Isla Fisherová). Netuší však, že Gary so svojimi komplicmi ho zneužili a zatiahli do chystaného lúpežného prepadnutia banky, v ktorej pracuje. Gary sa ocitne v hraničnej situácii – má sa k nim pridať, alebo má plán lúpeže prekaziť? (TV JOJ)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (viac)

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

20.05.2012

Božský Liam momentálně natáčí Taken 2 a má spoustu plánů do budoucnosti. Většinou se počítá s tím, že bude pokračovat v tom, co mu jde nejlépe – být ultimátní bad-ass. Výjimkou není ani thriller A… (viac)

Reklama

Reklama