Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 18 (2018) (séria)


Killer in the Cockpit? (S18E16)

(epizóda)
  • Veľká Británia Killer in the Cockpit?

Obsahy(1)

Letecké katastrofy sa dejú z rôznych dôvodov. Chyba pilota, technická závada, nedostatok v systéme či extrémne počasie. Jedna príčina je však omnoho desivejšia než ostatné. Môže sa stať, že jeden z ľudí v kokpite sa rozhodne vedome havarovať a vziať so sebou do hrobu desiatky, možno stovky nevinných ľudí? A ako sa vôbec môže chladnokrvný, bezcitný, alebo naopak maximálne nevyrovnaný vrah dostať za riadiacu páku? (ČSFD)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Samovrahovia v oblakoch. Asi najodpornejšie kreatúry, horší než najmasovejší vrahovia. Ťažko si predstaviť, čo museli pociťovať obete, ktoré aj niekoľko minút vedeli, že sú odsúdené na smrť... ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V prvním a třetím (neprokázaném) případě dokáži pochopit, že tomu nešlo zabránit. Nicméně v případě druhém, je vina jednoznačně na straně lékařů a letecké společnosti.  Lékař mohl napsat třeba anonym, dát tip přes kolegu doktora, který pracoval přímo ve společnosti, prostě cokoliv. A letecká společnost by měl podrobovat svoje piloty důkladným psycho testům.  To se zjevně nestalo. Tito masový vrazi se doufám navždy smaží v pekle. ()

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama