Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 17 (2017) (séria)


Odolné voči výbušninám (S17E04)

(epizóda)
  • Slovensko Výbušný dôkaz (viac)

Obsahy(1)

17. júla 1996 odštartoval let TWA 800 z Kennedyho letiska v New Yorku a smeroval do Paríža. O dvanásť minút neskôr lietadlom otriasol mohutný výbuch. Nos sa odlomil a špirálovito sa rútil k oceánu. Zvyšok Boeingu 747, ktorý pohltili plamene, stúpal ešte niekoľko sto metrov a potom spadol do mora. Horiace trosky pokryli hladinu v blízkosti Long Islandu. Do oblasti vyrazili záchranné lietadlá a lode, ktoré zbierali a vynášali telá obetí na breh. Všetkých 230 ľudí na palube zahynulo. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

RonnieJames

RonnieJames (hodnotenie, recenzie)

v dokumentu zaznělo: "v roce 1997 bylo hodně těch, který nám chtěly ublížit."

A já se ptám, kdy nebylo??? USA všude strká svůj rypák a furt provokuje, pak se díví, že na ně někdo útočí. Jako já neschvaluji to co se stalo, ti lidé museli prožívat v poslední chvíli peklo. Sice tady teroristický útok nebyl, ale vždycky za politiky to odnesou nevinní lidé. To je jedno jestli se to stane na ruském, nebo americkém letadle, vždy trpí a zahynou nevinní.

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Pro Sášu z recenzí vedle: Jasně, u vás v rusáčkostánu je všecko v nejlepším pořádku, všichni všemu rozuměj, letadla máte na špičkový úrovni a jejich provoz a servis jsou prostě jedna báseň, proto se celej svět rve o to, aby mohl nakoupit éra od Iljušina či Tupoleva a ne od podřadnejch firem jako je Boeing či snad Airbus. Tvoje nenávist vůči USA, tak typicky ruská a zakomplexovaná, z tebe pěkně kape a zatemňuje ti mozek. Jo a taky by sis měl najít děvče, to na tyhle návaly docela pomáhá.

A nebo jsem to mohl napsat krátce, citací z naší filmový klasiky: "Víš co, Sašo? Jdi  do .....!" :D

Reklama

Reklama