Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 4 (2007) (séria)


Srážka nad Los Angeles (S04E07)

(epizóda)
  • Kanada Out of Sight (viac)

Obsahy(1)

Nešťastná zhoda okolností priviedla malé osobné lietadlo do cesty dopravnému lietadlu plnému cestujúcich. Oba stroje sa zrútili v oblasti Los Angeles. Zomreli všetci ľudia na palubách i niekoľko ďalších na zemi. Táto katastrofa odhalila niekoľko nebezpečných nedostatkov v organizácii leteckej dopravy na frekventovaných letiskách a viedla k rozsiahlym zmenám, ktoré sa dotkli každého dopravného lietadla na svete... (ČSFD)

(viac)

Recenzie (2)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

JJ když se holt připlete prcek velkému dopravnímu letadlu a navíc tam emá co dělat tak je to špatné... Chudáci a ke smůle spadlo d o obydlené oblasti a tak zemřelo i mnoho lidí na zemi... Smutné, ale bohužel realita ;) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najväčšia škoda tých 15 nič netušiacich, čo si sedeli doma alebo si užívali slniečko na ulici a zrazu bum, na hlavu padá lietadlo. A to kvôli jednej maličkej cesne, čo mala vybavenie z prvej svetovej. Tá chuderka, čo videla pád lietadla na svoj dom a zahynul jej tam manžel a dve deti nakoniec dostala cca 5,5 milióna dolárov odškodnenie, ale čo z toho, keď celý život to má pred očami. ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama