Reklama

Reklama

Traja v jednej posteli

  • Česko Život podle Dana (viac)
Trailer

Dan (Steve Carell) píše stĺpček do novín, v ktorom radí druhým, ako si najlepšie usporiadať rodinný život. Jeho vlastné tri dcéry mu dospievajú pred očami a on sa im usiluje byť dobrým otcom a matkou zároveň. Jeho osobný život zostal od smrti manželky pred štyrmi rokmi unášaný v prúde malých i väčších starostí, Dan sa uzavrel do seba a ubíja sa vnútorne depresiami. Jedného dňa sa však niečo zmení. Stane sa to hneď na druhý deň po príchode na každoročné prázdniny na Rhode Island, kam chodievajú aj Danovi rodičia, viacerí bratia a sestra s rodinou. V kníhkupectve stretne krásnu Marie (Juliette Binocheová) ktorá ho na prvý pohľad niečím zaujme. Sympatie sú vzájomné a šťastnému happy endu stojí v ceste už len Mariin súčasný priateľ. Horšie však je, že ním nie je nikto iný ako Danov mladší brat Mitch (Dane Cook). (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (384)

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Juliette Binoche se zdá býti dokonalou ženou. Umí vytvářet nadpozemská díla z Čokolády, procestovala celý svět a umí luštit křížovky:) Když se seznámí se Stevem Carellem, převrátí mu, jeho dosud vcelku poklidný život, vzhůru nohama. Stevovi role "Losera" padla jako šitá na míru a kvůli Marii začne vyvádět různé kejkrle, jako třeba schovávat se oblečený ve sprše, nebo padat ze střechy:) Spolu s Juliette jim to spolu sluší a nakonec si i oni zaslouží své štěstí. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

=woody= mě upozorňoval, že z toho budu hotovson. Ne že bych úplně řval slastí, ale na poli romantických komedií jsem už hóóódně dlouho nezakopnul o takhle zralou úrodu. Kdyby si snad někdo myslel, že takhle to vážně nechodí, moje pošta je vám k dispozici. Jenom mě děsně zklamala bowlingová scéna... Nezlobte se na mě, ale když už si někdo dá tu práci s originálním zpracováním, proč mu to na konci takhle ujede? Jinak ovšem bez výhrad, podle Dana bych žil rád. ()

Reklama

Thomick 

všetky recenzie používateľa

Jde se na křížkovku! - Dan osiřel – Bingooo! - Dan osiřel - Bum prásk, všichni do hajan! - Dan osiřel ... --- Člověk má dojem, že hnedka ví, s kym má co dočinění. Asociální samotář. Jenže to je právě ono: postava Dana tomuhle popisu ani zdaleka neodpovídá. Je mnohem komplikovanější; a z mýho pohledu taky jaksi překombinovaná. Inteligentní kecálek, co absolutně netuší jak ventilovat a usměrňovat emoce? To ještě dejme tomu. Ale autor rodinných sloupků, jehož komunikace s dcerkama je přinejlepšim brutálně nemotorná? To už né! --- Bejt Danův charakter paradoxně plošnější a tim pádem pro mě uchopitelnější, zřejmě neváhám a jdu na plnej počet; takhle mi něco málo brání. Každopádně ... jedna z nejbarevnějších chemických reakcí filmovýho plátna - velký plus, scéna ve sprše stejně tak a casting? Bez sebemenší chybičky. Carell opět potvrdil, že když chce (a má), umí zahrát neuvěřitelně sympaticky. --- "Love is not a felling. It's an ability." ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúca komediálne ladená romantická dráma, v ktorej môžem po prvý raz oceniť skutočné herectvo Steva Carella, ktorý tu priam exceluje v roli novinára, vdovca a otca troch nepríliš zvládateľných detí. Ľúbostný trojuholník, keď sa zhodou náhod stretne v kníhkupectve s najnovšou priateľkou svojho brata, o ktorej zatiaľ nevie, a zamiluje sa do nej, je spracovaný naozaj umne. Celkovo je film síce skôr drámou, no je spracovaný do veľmi príjemnej formy s výborným castingom a kopou vtipných momentov, prosto film, ktorý je veľmi jednoduché si zamilovať. Len takýto kúsoček, a hodnotenie by bolo absolútne. P.S.: Názov v slovenskej distribúcii je dosť od veci a vôbec sa mi nepáči. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Po tom ako si dá človek "za sebou" štyri filmy zo série Halloween s vraždiacim maniakom Michaelom Myersom je toto ako film z iného sveta:))) Nesmierne milý a príjemný snímok, nenásilne vtipný, rodiný bez prehnaných sentimentalít... a aj vhodná štipka drámy sa primiešala. Oceňujem vynikajúci casting, predovšetkým Juliette bola (ako vždy) trefa do čierneho... Ideálny film pre chvíle pohodičky a relaxu... ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku a na Rhode Islandu (USA). (Tygrys)
  • V jedné scéně má na sobě Marie triko s nápisem „Oak Park.“ John Mahoney žil mnoho let v Oak Park. (HellFire)
  • Stejný rytmický projev s kelímky, který předvádějí Danovi dcery, je o pět let později použit Becou Mitchell (Anna Kendrick) ve filmu Ladíme! (2012). (Thanoris)

Reklama

Reklama