Reklama

Reklama

Traja v jednej posteli

  • Česko Život podle Dana (viac)
Trailer

Dan (Steve Carell) píše stĺpček do novín, v ktorom radí druhým, ako si najlepšie usporiadať rodinný život. Jeho vlastné tri dcéry mu dospievajú pred očami a on sa im usiluje byť dobrým otcom a matkou zároveň. Jeho osobný život zostal od smrti manželky pred štyrmi rokmi unášaný v prúde malých i väčších starostí, Dan sa uzavrel do seba a ubíja sa vnútorne depresiami. Jedného dňa sa však niečo zmení. Stane sa to hneď na druhý deň po príchode na každoročné prázdniny na Rhode Island, kam chodievajú aj Danovi rodičia, viacerí bratia a sestra s rodinou. V kníhkupectve stretne krásnu Marie (Juliette Binocheová) ktorá ho na prvý pohľad niečím zaujme. Sympatie sú vzájomné a šťastnému happy endu stojí v ceste už len Mariin súčasný priateľ. Horšie však je, že ním nie je nikto iný ako Danov mladší brat Mitch (Dane Cook). (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (384)

ladko 

všetky recenzie používateľa

"This corn is like an angel"Láska núti naozaj niekedy človeka robiť bláznivé veci. Keď ste niekedy niečo podobné ako Dan zažili, bude vám tento film veľmi blízky. Milujem ten pocit, keď ma film dokáže zároveň rozplakať aj rozosmiať(ako napríklad Láska nebeská a teraz Dan in real life). Dávno ma nejaký film takto nevtiahol do seba, tá atmosféra je kúzelná a nepamätám sa kedy som naposledy takto držal palce hlavnému hrdinovi ako Danovi. Naozaj sa mi ťažko hľadá čo i len jedno negatívum na filme. Herci, hudba, réžia atď., všetko skvelé. Medzi Danom a Marie fungovala chémia, niekedy mi to neprišlo ani ako film. Just real life. Som rád, že sa film skončil ako skončil. Tento film je také pohladenie na duši, keď si chcete spraviť náladu, cítiť sa dobre, máte jasnú voľbu. Tento film mi vlial toľko optimizmu do žíl, že som si po filme spieval, hmkal a usmieval od ucha k uchu. PARÁDA. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Vdovec Dan se seznámí s ženou, která se mu zalíbí, ale shodou okolností jde o přítelkyni jeho bratra, což zjistí o pár hodin později na "rodinné sešlosti". Nabízí se hodně vtipných zápletek, ale nemohl jsem si je v klidu užívat, protože je přerušovaly zprvu Danovy nemísté narážky, pak rodina, která se do všeho sr*la, zkrátka příliš osobních dialogů a konfliktů komedii nesvědčí. Oproti tomu třeba scéna se sprchou byla skvělá! 70% ()

Reklama

nunka 

všetky recenzie používateľa

Začnem tým, že človek vždy vie, čo má od všetkých romantických komédií čakať... Zaláskované vzťahy, ničím neprekonateľnú túžbu milovať, mať, vlastniť niekoho či niečo, následne vzniká frustrácia, pretože láske niečo bráni a nemôže byť naplnená a bla bla bla. Hej, sú to také tradičné piliére, okolo ktorých sa to všetko vždy točí. S obdobnými očakávaniami som si sadala aj k Dan in real life. Po pár minútach som sa pristihla ako sa úprimne rehocem na milých a nevtieravých fóroch a užívam si to, že som počas filmu vlastne nemusím absolutne nič riešiť - ani nudu, ani klišé. Kategórii cukrových romancí obvykle nedávam vyššie ohodnotenie, no táto je príkladom toho, že aj oddychové "láskuriešiace" komédie majú punc kvality. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ešteže existuje internet. Keď si zrátam, o koľko filmov ma mohli distribútori pripraviť svojou chamtivosťou a nelogickosťou, asi by som na nich musel podať žalobu, uvaliť kliatbu a stále by to nebolo dosť. Keby šlo o film z inej krajiny ako USA, s úplne neznámymi hercami a žiadnymi ambíciami, tak prosím, ale tento maják, ktorý zasvietil v tej najtemnejšej tme filmových sklamaní za posledné obdobie, si bezpodmienečne zaslúži oveľa viac pozornosti. Sympatická a inteligentná komediálna dráma, ktorá zdiaľky pripomínala starší skvost On Golden Pond, samozrejme s aktuálnejšími, ale aj tými tradičnými a klasickými témami bežnej konverzačnej tragikomédie. Obrovskou devízou boli herci, umiernený Steve Carell a jeho herecký prejav je šialene uveriteľný a prirodzený, Juliette kúzelná a Danea Cooka si začínam čoraz viac všímať a obľubovať. Keď k tomu pridáte neskutočne pre uši slastnú hudbu a odmyslíte si trošku jednoduchší záver, budete mať o zážitok postarané. 90%. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Film o tom ako sa Steve Carell zamiluje do priatelky svojho bratra, je síce blbý nápad, ale vzdoruje sa tomu dosť ťažko. Neveril som, že by ma to mohlo zaujať, ale je to tak. Tento príbeh je nie len dobre napísaný, ale aj dobre zahraný, obsadený, zrežírovaný a obalený príjemnou hudbou. Steve Carell ako Dan ma aj ďalšie problémy a to postarať sa o svoje tri dcéry. Vtipných scén sa tu nájde tiež dostatok, takže nuda rozhodne nehrozí. Kto má rád inteligentnejšie komédie rozhodne odporúčam. 85% - 4* ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku a na Rhode Islandu (USA). (Tygrys)
  • Spoluautor scénáře Pierce Gardner se nechal inspirovat osobní zkušeností z každoročního setkání rodiny své ženy na Rhode Islandu. (HellFire)
  • Duet, se kterým vystupují Frank se svou ženou je "La ci darem la mano" z Mozartova díla Don Giovanni. Duet je scénou, kdy Don Giovanni svádí a přesvědčuje Zerlinu, aby opustila svého snoubence. (HellFire)

Reklama

Reklama