Reklama

Reklama

VOD (1)

Občas aj tí najmúdrejší sa majú ešte čo učiť.
Starnúci profesor anglickej viktoriánskej literatúry Lawrence Wetherhold stratil po smrti svojej manželky zmysel života a stal sa z neho zatrpknutý a sebecký muž, ktorý sa chová nepríjemne ku svojmu okoliu. Panovačný, výnimočne netaktný a egoistický tyran vládne ostrým jazykom. Rozháda sa s nevlastným bratom Jamesom, až sa z nich stanú nepriatelia a je ľahostajný ku svojej dospievajúcej dcére Vanesse, ktorá žije aj napriek mladému veku celkom osamotene, nešťastne a bez priateľov. Zlom nastane vo chvíli, keď sa Lawrence zamiluje do svojej dávnej študentky Janet Hartiganovej a musí odhodiť všetku intelektuálnu výzbroj, aby ju získal. Starnúci profesor po rokoch poznáva lásku, ktorú musí zaujať inak, než svojimi literárnymi znalosťami či intelektuálnymi frázami. A tak začína prežívať zaujímavú vnútornú premenu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:30

Súvisiace novinky

Prequel k 300 našel režiséra

Prequel k 300 našel režiséra

17.07.2011

Původně chtěl „předkračování“ ke svému hitu režírovat sám Zack Snyder, ale ten má teď spoustu práce s novým Supermanem a studio Warner Bros. se chce do starověkého Řecka (a Persie) vrátit co nejdříve… (viac)

Režisér pro pátou Past?

Režisér pro pátou Past?

14.02.2011

Bruce Willis blouzní o další Smrtonosné pasti tak často, že jsme tomu postupně přestali věnovat pozornost. Najednou se ale zdá, že studio 20th Century Fox hodlá přitlačit na pilu. Najalo totiž… (viac)

Reklama

Reklama