Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend, pivo, pohoda. Kamaráti Larry (Larry the Cable Guy), Bill Little (Bill Engvall) a Everett (DJ Qualls) mali jasný plán. Namiesto toho sa však dali zo žartu naverbovať do armády a nakoniec sa ocitli niekde v Mexiku. Miestni obyvatelia majú práve problém s bandou lúpežníkov a traja statoční vojaci ich majú ochrániť. Keďže sa jedná o trio smoliarov a nie hrdinov, ich záchranná akcia sa nemôže obísť bez šialených akcií a bláznivých situácií. Pohroma armády sa púšťa do svojej akcie, čaká nás poriadna fraška. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (67)

zodiak217 odpad!

všetky recenzie používateľa

Je maximálne obtiažne nájsť čo i len jednu vec čo by ma zaujala na tejto snímke. Nielenže mi to celé pripadalo byť trápne, vulgárne, úbohé a tak hlúpo americké, čím sa vlastne len oni sami zhadzujú a ponižujú, ale doslova som sa tam nemal ani kde zasmiať a to už je aj na trápnu americkú produkciu tohto druhu dosť. Nechápem načo tento film vznikol a ľutujem ľudí, čo vyhodili lístky do kina za niečo takéto. Herecké obsadenie nezaujímavé, dejová línia úbohá, námet ako výsmech Američanov z Ameriky trapas. No čo, niečo musí byť aj v odpade.... ()

Ridick 

všetky recenzie používateľa

banda retardov je povolana do sluzieb americkej armady, avsak nie ich pricinenim sa dostanu do mexika..a ako je uz pravidlom v takychto filmoch ich nevedomostou a stupiditou porazia nepriatela a v zavere im vyjde co si praju...par krat so sa zamsial, ale to so sa zasmial poriadne, preto aj tie 2*, inac by to bol odpad.. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejprve je potřeba udělat si přehled o významech pojmů ,,VTIPNÝ" a ,,TRAPNÝ". Pojem ,, vtipný " se v tomto filmu použít nedá. Jedna trapná scénka se snaží trumfnout druhou trapnou scénku. A to se stále opakuje po celou dobu trvání. Film o nulovém potenciálu. Nuda, trapas, nuda a zase trapas. Zmínku si v tomto filmu zaslouží snad pouze záporák Danny Trejo, ale ani ten neměl potenciál tenhle nikam nemířící nesmysl kamkoli nasměrovat. Odpad se třemi vykřičníky ! ! ! ()

plsek45 

všetky recenzie používateľa

Spousta klišé a zparodovaných scén přebraných z jiných filmů . Zápletka jako ze starého westernu , jen s tím rozdílem že si dlouho myslí že jsou v Iráku . Což ukazuje na absolutní hloupost postav kteří jsou jako záložáci povolání do Iráku a naprostým omylem se probudí v Mexiku a ještě větším nedopatřením zachrání vesnici. Hereckém obsazení není nic zázračného . Ale co čekat od béčkového filmu s béčkovým scénářem . Nic originálního , nic co by jste museli nutně vidět ale účel pobavit při nudném večeru to splnilo ;) ()

Elleannie 

všetky recenzie používateľa

No já teda nevím.. tohle mělo bezpochyby jasný cíl, a to pobavit. Já jsem se pobavila skvěle, jako už dlouho ne, nemusela jsem nad ničím moc přemýšlet a mohla jsem si klidně užívat děj téhle praštěné komedie. Tak proč je tady tak nízké hodnocení? Nebudu nad tím dumat, každý má právo na svůj názor, každopádně já tenhle film vřele doporučuji těm, kteří se chtějí pořádně zasmát a na chvíli přestat myslet :-) ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (3)

  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama