Reklama

Reklama

Po stopách zabijaka

  • Slovensko Prvotné zlo - Primeval (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinárov sa vydá do Južnej Afriky po stopách 10-metrového krokodíla-ľudožrúta, ktorý ohrozuje miestnych obyvateľov. Ich cieľom je dostať netvora živého. Producent Tim Freeman (Dominic Purcell), kameraman Steven Johnson (Orlando Jones) a zvyšok ich tímu však netuší, že v okamihu, keď sa vydávajú na nebezpečnú cestu proti prúdu pralesnej rieky, hrozí im dvojaké nebezpečenstvo. Na jednej strane obludný krokodíl, ktorému zachutilo ľudské mäso, a na druhej strane znepriatelené kmene v ničivej občianskej vojne zúriacej v džungli. Z novinárov sa stávajú prenasledovaní a jedinou cestou k prežitiu je preľstiť smrtiaceho plaza i možno ešte nebezpečnejšieho diktátora a jeho ľudí. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

Nick Tow 

všetky recenzie používateľa

Za tie farebne vymakané pohľadnice z Afriky som už pomaly siahal k tretej hviezdičke. Ale to by som nemusel čumieť na tento film, pekných obrázkových kníh z Čierneho kontinentu mám doma habadej. Pred obrazovku som si sadal kvôli príbehu a avizovanému adrenalínu - a ani jedného ani druhého sa mi veľa nedostalo. Splašeným a nekonzistentným strihom, ktorý mal zrejme napomôcť svižnosti deja, tvorcovia akurát mrzačia príbeh a potenciálnych epileptikov. O stotožnení sa s postavami či nebodaj vytváraní ozajstného napätia nemôže byť reč. Predpokladám, že to vizuálne kúzlenie chcelo byť Potemkinovou dedinou pre chatrný scenár, ale ani počítačovú adventúru nespasí vychytaná grafika, pokiaľ sa tá hra nestane interaktívnou. Ale jednu múdru myšlienočku filmu nemožno uprieť: malí Gustávovia sú často väčšie svine než tí veľkí... ()

eye candy 

všetky recenzie používateľa

Je sympatické, že se tvůrci nevykašlali na lidi zajímající se o problematiku chudoby a autoritativních režimů v Africe a elegantně do příběhu zakomponovali občanskou válku a zároveň i desetimetrového - dvacetimetrového - třímetrového lidožravého krokodýla Gustava tak, že to celkově nepůsobí ani trochu komicky. Jediné co mi chybělo ke štěstí byl přežvýkaný Bono na hromádce kostí po boku kameraman Stevena, který (protože to byl sympaťák) měl tu čest jít dovnitř i ven vcelku. Akce sama o sobě je dost nepřehledná a agilní Gustav kromě toho že se umí hodit do hidu a je to přespolní běžec žádný extra kousky taky nepředvádí, takže se vlastně člověk musí většinu času spokojit s pěknými barevnými záběry na africkou přírodu a debilními dialogy založenými na debilním uvažování hlavních hrdinů. Dominic Purcell je otravnej. Určitou úroveň to ale má, lepší 2* ()

Reklama

duklak2 

všetky recenzie používateľa

Tento snímek jsem si pustil hodinu po zhlédnutí filmu Návrat do krvavé laguny, což byla asi chyba. Nutilo mě to porovnávat. Uznávám, že se to nesluší, poněvadž je to jak když porovnáváte Spidermana se Supermanem:-) Už bez legrace. Chybou filmu je to, že vlastně vůbec nenahání strach. A obsahuje pár komických scének, zvláště když krokodýl běhá skoro jako Bolt:-) Nepotěší ani výkony herců. Po zhlédnutí divák cítí zklamání. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

na poli krokodilich horororv je tento fakt kvalita. Hoci sa prvu polku filmu len rozprava o krokdilovi a jeho vycinoch, divak sa nudit rozhodne nebude, lebo scenerie africkej prirody su proste uchvatne. A v druhej polke, ked sa ukaze samotny krokodil, tak posobi maximalne realne. Fajny horor o vrazdiacej faune..... 68 % ()

foundation 

všetky recenzie používateľa

Velice primitivna kravovinka s jednym velkym odporne pocitacovym krokodilom, kopou nezmyselnych a nudnych scen, bez napadu, atmosfery, napatia, skratka nicoho co by v podobnom filme mohlo byt aspon trochu zaujimave. Ta jedna hviezda je za snahu okorenit to cele aj nejakym vonkajsim dejom ktory to ale nakoniec nijako nezachranil. Velka slabota. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (7)

  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)
  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)

Reklama

Reklama