Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štyria dávni priatelia Doug Madsen, Woody Stevens, Bobby Davis a Dudley Frank (Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence, William H. Macy) sa jedného dňa rozhodnú radikálnym spôsobom okoreniť svoj nudný život na predmestí a vyberú sa na motorkársky výlet naprieč Amerikou. Oddych od práce a všedných povinností, o ktorom tak dlho snívali, je konečne tu. Ani jeden z nich však nemá ani tušenia o tom, že sa počas cesty za slobodou a voľnosťou stretnú so skutočným motorkárskym gangom Del Fuegos a na dôvažok ich čakajú odhalenia prekvapujúcich tajomstiev medzi nimi samými... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

waxtrax

waxtrax (hodnotenie, recenzie)

První hodina filmu je doslova skvělá (téměř na 4 hv.). Vážný problém filmu začne v poslední půlhodině, která je vzhledem k typicky americkému patosu a posedlostí po "dojáku", více než trapná. Škoda.

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

dej je nadneseny, ale nelutujem straveny cas.. odreagovacka.. 3*

Popy1

Popy1 (hodnotenie, recenzie)

KeĎže patrím medzi motorkárov,tak ma tento film oslovil a veľmi pobavil.Kríza stredného veku je pre mužov hotová nočná mora a vysporiadať sa s ňou nie je ľahké.Aj toto bol návod na jej riešenie.Dobrý výber hercov(aj keď W.H.Macy nie je zrovna prototyp komika),dobrá téma a slušný scenár dal tejto komédii správny rozmer a odsúdil ju na úspech.Proste skvelý Roadtrip.

hororwatch

hororwatch (hodnotenie, recenzie)

no ja teda nevim ... 2* za dobre herecke vykony a taky za Travoltu.....ale tohle mi proste az na par momentu vtipne neprislo..... je to takovy ten klasicka americka komedie co se snazi byt vtipna za kazdou cenu v kazde scence..... fakt cekal jsem neco , nedostal jsem nic

Charmed1811

Charmed1811 (hodnotenie, recenzie)

Do toho Madridu kluci jezdit neměli... a nebo se tam zdržovat. Ne proto, že je tam "pravý" motorkářský gang dostihl, ale proto, že do té chvíle to byla fakt sranda a super komedie. Jeden by nejraděj vzal nůžky a odstřihl z filmu všechny manželky, ty nemožně chápající či buzerující: nejlíp z nich vychází Woodyho (Travolta), která je celou dobu nepřítomná a přitom jeho výkon nenechá nikoho na pochybách, že to nebude ženská, co si potřebuje únikem na motorce vyřešit. Ale "čtyři je sudý číslo a pět lichý, chápeš" vystihuje, co čtyři pošuci s krizí středního věku na motorkách páchají. A je toho naštěstí mnohem víc, než by dokázal zabít závěrečný příjezd manželek a nalezení té pravé pro věčného smolaře.

MartinezZ

MartinezZ (hodnotenie, recenzie)

Za dvacet let si to znovu pustím a pak tomu možná změním hodnocení.
Teď to ale považuji za hanebně zpanchartělej potenciál, bohužel.

oscar

oscar (hodnotenie, recenzie)

Veľmi jednoduchá komédia o štyroch pánoch "len matematicky" v stredných rokoch zo vcelku zaujímavým obsadením a niekoľkými nadpriemernými gagmi. Zvyšok je ale klasické, miestami až trápne B-čko, ktoré si každou minútou do konca koleduje o to, aby divák zabudol aj na to vtipnejšie, čo sa autorom z tohto scenára podarilo vyžmýkať.

JayKay

JayKay (hodnotenie, recenzie)

Tak tato komedia sa veru podarila. Mam rad taketo klasicke americke roadtrip-comedy + skvela hudba do toho. Rozosmiatie caka na kazdom rohu. :-))) Super...

MeshuggahM

MeshuggahM (hodnotenie, recenzie)

Nevim, čím to je, ale něco mě na tomhle filmu hodně baví. Scénář, výběr herců? Asi od každého trochu, parádní odpočinková věc.

Jardys88

Jardys88 (hodnotenie, recenzie)

Velmi příjemný odpočinkový film s optimální dávkou humoru, známými hereckými tvářemi a úžasnými motocykly

POMO

POMO (hodnotenie, recenzie)

IMHo naprosto silene a genialni herecke trio seskupeni (Travolta/Allen/Lawrence). Tesim se!

genetique

genetique (hodnotenie, recenzie)

Toto bude dobreee! Traja príjemní zrejúci komici, doplnení Lawrenceom, dúfam, že ma nesklamú.

Súvisiace novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (viac)

Reklama

Reklama