Reklama

Reklama

Nečestný policajt Anthony Stowe je závislý od heroínu. Nikto ho nemá v láske, vrátane jeho manželky Valerie. Jeho hlavným nepriateľom je bývalý kolega Gabriel Callaghan, ktorý prešiel na druhú stranu zákona. Pri prestrelke Anthonyho ťažko porania a upadne do kómy. O niekoľko mesiacov sa preberie a je z neho celkom iný človek. Rozhodne sa dať staré veci do poriadku, potrestať tých, kto ho kvôli odhaleniu pravdy takmer zabili, a oslobodiť svoju unesenú ženu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (172)

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Pozitívna správa je tá, že úroveň posledných filmov s J.C. Van Dammom sa zlepšuje, hoci je jasné, že nie je to posun zvlášť výrazný. Hoci sa opäť jedná o štandartné béčko kombinované s pokusom o srdcervúcu drámu, potešujúci je prekvapivo práve herecký výkon hlavného predstaviteľa (samozrejme Al Pacina nečakajte:) Simon Fellows by mal radšej točiť "priamočiarejšie" a nepokúšať sa o nejaké režisérske finesy a pseudoemócie. Práve jeho fintičky ako napr. ten "psychedelický strih", ktorý sa pár krát mihne ma doslova iritovali. S oboma prižmúrenými očami dávam ***. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Van Damme má to šťastie, že aj napriek veku nemá problém s kondičkou tak ako niekto *guess who* :). Pretože čím ďalej, tým viac začína namiesto svojich pästí používať rôzne strelné hračky (lepšie povedané, tu som nezaznamenal súboj ani jeden) a kopance v tomto filme vymenil za konečne kvalitnejší, aj keď jednoduchý scenár a za pár veľmi svetlých okamihov, čo sa týka predvedenia svojej role. To už je lepší obchod, aj keď mi pár tých karate chmatov chýbalo. 75%. ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Naprostej a totální šok, jen jsem si tak plnil filmového bobříka odvahy a v rámci překonání strachu jsem si půjčil "nového Van Damma"a prásk, snímek mě dokonale uzemnil. Příběh na Van Damma je velmi kvalitní, má dokonce i slušnou atmosféru a kde oboje začne ujíždět, tam nám zase nabíhá skutečně svůdná akcička. Takže kdyby uměl Jean Claude trošičku hrát a nebo měl alespoň pořádné charisma, neváhal bych vysolit ještě jednu hvězdu. Od roku 1993 a filmu Živý terč jsem si myslel, že na další lepší snímek s belgickým roznožkou budu čekat až do smrti a hoplá rok 2007, já žiju a viděl jsem snímek, který se dá v klidu označit "to lepší z filmografie kopající Belgie" . ()

Yardak 

všetky recenzie používateľa

Velké překvapení je tento Van Dammův filmek. Sice je to akční film, ale nejde tu jen o to, kdo koho dřív zastřelí, ale je tam snaha o příběh, vytvoření charakteru hlavní postavy a o režii. Jean-Claude by měl hrát zlý poldy; prostě to k němu nějak sedlo :-). Konec byl dost jasný, ale to mi tolik nevadilo. Van Damme po filmu JCVD snad opravdu chytá druhý dech! ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Peckovni kousek tohle dilko opravdu vypadalo na navrat JCVD ktery se pak sice nekonal ale tu roli utrahajzlackyho zfetovanyho policajta si dal naprosto mistrovsky asi nejlepsi film tak za 10 let ve kterym se objevil ja vim ze nekdo namitne ze se tu vubec nepere jenom se strili ale mne to nevadi tenhle ultradrsnej akcnak o nekompromisni pomste si rad zkouknu kdykoli znovu Vandamme mile prekvapil moc se mi to libilo ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (10)

  • Počas scény v bare, keď príde Anthonymu (Jean-Claude Van Damme) SMS od ženy, je jasne vidieť, že pri texte bliká kurzor, takže číta rozpísanú a nie prijatú správu. (Patrik200s)
  • Film má 2 alternativní konce, z nichž jeden byl vytvořen pro Evropu a druhý pro USA. (Eldrick)

Reklama

Reklama