Reklama

Reklama

Nečestný policajt Anthony Stowe je závislý od heroínu. Nikto ho nemá v láske, vrátane jeho manželky Valerie. Jeho hlavným nepriateľom je bývalý kolega Gabriel Callaghan, ktorý prešiel na druhú stranu zákona. Pri prestrelke Anthonyho ťažko porania a upadne do kómy. O niekoľko mesiacov sa preberie a je z neho celkom iný človek. Rozhodne sa dať staré veci do poriadku, potrestať tých, kto ho kvôli odhaleniu pravdy takmer zabili, a oslobodiť svoju unesenú ženu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (172)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $15miliónovTržby Celosvetovo $211,818║ Veľká škoda že sa snažil režisér poňať film až tak dramaticky vážne, potom to stráca akýsi nádych a béčkovú ľahkosť akčného filmu o pomste a ťažko sa to vôbec dá niekam zaradiť, lebo vsadiť na nejakú charakternú hĺbku ohľadne postavy hranej Van Dammom je trošku vedľa pokiaľ režisér fakt na to nemá ako to bolo napríklad u vydareného projektu JCVD . Ďalej mierne vedľa je aj bezvýznamné experimentovanie z vizuálom(otáčanie obrazu o 180stupňov dole hlavu, čierno-biele sekvencie pri vraždách, operačné mdloby,...), kde sa režisér snaží napchať všelijaké obrazové úpravy aby to bolo čo najviac pestré a dá sa povedať pre sledujúceho pútavé ale toto u daného tipu filmu vyznie ako zbytočná podpásovka, ktorá práve ubíja dojem z celkom solídneho filmu, aj keď tématicky maximálne prevareného a hrajúceho na city... ale aj tak čakal som horšiu paseku, dalo sa to stráviť. /15%/ ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Len si prečitajte obsah a máte nápovedu, ako toto môže dopadúť (ináč béčka všeobecne mám rád). A pritom prvá polovica bola výborná. Špinavou atmosférou neónoveho New Orleans nasiaknuté nočné túlanie zarasteného feťáka s odznakom narkotík, fuckujúceho všetko a všetkých. Agent Stowe si robí nepriateľov na každom kroku a jeho kruhy pod očami a pekelná angličtina sú prudko sympatické. Potom, ale nastáva onen neštastný prerod, uvedomenie sa, nová šanca (whatever) a film putuje spolu s tehotnou manželkou, ublížneým dôchodcom a žehlením celej prvej polovice (barličiek pre celé Kramáre) tam, kde tróni zbytok Van Dammeho produkcie posledných desiatich rokov (vyjima Kontrabandu). Do sračiek. Tento kontrast zamrzí a hlásim, že žiadny návrat akčnej ikony (ako napovdá pár komentov naokolo) sa nekoná. 30% ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle film mě překvapil asi tak jako Pastýř. Sice se dost liší oproti Pastýřovi. Je zde dost akce, hlavně přestřelek (ne nějak úchvatných, ale aspon reaálných) - důležité je sledovan herecký výkon Van Damma. Film jako Akční/Drama/Thriller působí dobře. Už jen netypickou věcí je fakt, že v tomhle filmu Van Damme není hodný polda. Ale nýbrž troska, která fetuje. Po velkém úrazu, kdy jen tak tak přežil, chce Van Damme dokončit akci a pak zemře... Takže u mě 88% = **** ()

predators 

všetky recenzie používateľa

No, popravdě jsem si Van Damma v žádném novém filmu nedovedl představit...a ejhle...sen se stal skutečností a starý dobrý Jeane je na scéně v novém kabátě a to doslovně. Jeho role mi sedla, dokonce i přeměna odpadlíka ve slušňáka nic nepokazila a ještě mu k tomu pěkně zahráli. Bohužel nám ale Claude zestárnul, tím pádem je vrcholem všeho bojového umění seběhnutí pár schodů:-)...takže si užijí hlavně fanoušci střelných zbraní. Jinak je to nad očekávání solidní B-éčko.60% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vdaka redabingu s Pomejem a vysokemu hodnoteniu od väcsiny ludi, ktorych mam v oblubenych som si to pozrel znova v nadeji, ze som tomuto filmu ukrivdil. Ale podla mna je to stale sracka. Snazi sa to tvarit neskutocne drsne v sedemdesiatkovom style, ale ma to 2 hlavne problemy. 1. Scenar je uplne na hovno. Zapletka nedava prilis zmysel a postavy su tiez blbo napisane - casto sa spravaju uplne nelogicky. 2. Van Damme to herecky neutiahol. Sice mu do velkej miery podraza nohy imbecilny scenar, ale aj s kvalitnym scenarom by nemal na to, aby utiahol dramu prakticky bez akcnych scen. (JCVD je vynimkou pretoze tam hral sameho seba). No a tych par akcnych scen je tiez mimo. Aj ked su drsne, tak pôsobia dost nudne a zaujmu iba otravnymi hratkami s kamerou, ktora sa otaca o 180 stupnov. Blby napad. Takze aj po rokoch je toto pre mna mizerny film a vysoke hodnotenie niektorych ludi nechapem. Holt asi boli na drogach, ked to sledovali ako Van Dammova postava. :) 2/10. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (10)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Většina scén se natáčela v Bulharsku, část poté v americkém New Orleans. Škola ve filmu je American College of Sofia. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama