Reklama

Reklama

Nečestný policajt Anthony Stowe je závislý od heroínu. Nikto ho nemá v láske, vrátane jeho manželky Valerie. Jeho hlavným nepriateľom je bývalý kolega Gabriel Callaghan, ktorý prešiel na druhú stranu zákona. Pri prestrelke Anthonyho ťažko porania a upadne do kómy. O niekoľko mesiacov sa preberie a je z neho celkom iný človek. Rozhodne sa dať staré veci do poriadku, potrestať tých, kto ho kvôli odhaleniu pravdy takmer zabili, a oslobodiť svoju unesenú ženu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (171)

brutale 

všetky recenzie používateľa

Jean-Claude Van Damme, stále vo forme, tento krát však svoju aj rolu hrá. Vek mu pridal na charizme a veľmi dobre s mi na neho pozeralo(sám neverím, že to píšem). Úloha skrachovaného, drsného policajta mu pasuje a vedel by som si ho predstaviť ako hlavnú rolu v niakom kvalitnom filme. Until Death je však pretkaný hlúpim scenárom, neschopnou réžiou a nehercami... Tak Jean som rád, že si zabudol na svoju kopačku z otočky a držím palce v ďalšej tvorbe! ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Dokud hrál Van Damme v tomto filmu šmejda, alkoholika a feťáka, tak se mi film líbil. Tuhle kontroverzní roli zahrál skutečně dobře. Jakmile došlo k jeho "proměně" v dobráka po uzdravení průstřelu hlavy, film šel naprosto do háje. Akční scény neuvěřitelně slabé, přestřelky trapné, záporák uboze zahraný ... Prostě tak půl na půl, dá se na to kouknout, ale žádný comeback se opět a znovu nekoná ... ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vdaka redabingu s Pomejem a vysokemu hodnoteniu od väcsiny ludi, ktorych mam v oblubenych som si to pozrel znova v nadeji, ze som tomuto filmu ukrivdil. Ale podla mna je to stale sracka. Snazi sa to tvarit neskutocne drsne v sedemdesiatkovom style, ale ma to 2 hlavne problemy. 1. Scenar je uplne na hovno. Zapletka nedava prilis zmysel a postavy su tiez blbo napisane - casto sa spravaju uplne nelogicky. 2. Van Damme to herecky neutiahol. Sice mu do velkej miery podraza nohy imbecilny scenar, ale aj s kvalitnym scenarom by nemal na to, aby utiahol dramu prakticky bez akcnych scen. (JCVD je vynimkou pretoze tam hral sameho seba). No a tych par akcnych scen je tiez mimo. Aj ked su drsne, tak pôsobia dost nudne a zaujmu iba otravnymi hratkami s kamerou, ktora sa otaca o 180 stupnov. Blby napad. Takze aj po rokoch je toto pre mna mizerny film a vysoke hodnotenie niektorych ludi nechapem. Holt asi boli na drogach, ked to sledovali ako Van Dammova postava. :) 2/10. ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Nezabít to finále, šel bych na čtyřhvězdí. Van Damme v kapku klišovitém i předvídatelném, ovšem vlastně béčkově povedeném a z jeho strany rozhodně i slušně zahraném police story. Akce  založená na přestřelkách, ale solidní a místy i velmi povedená, při kydlení v baru se dalo vzpomenout i na pana Woo v nejlepších letech.  Sedla mi i Dammova partnerka Selina Giles. Pak ale přišlo finále a do té doby snesitelný béčkový scénář ztratil jakoukoliv soudnost a najednou jsem si připadal jako v dětské hře na policajty a zloděje, když se zničehonic vynořovaly další a další postavy, jenž "míchaly kartami". Finální přestřelku pak měl zřejmě na starosti někdo jiný než tu v baru, případně si asi všichni šňupli koksu, jinak si ten blbinec neumím vysvětlit. A ani hongkongský antihappyend (modří budou vědět) to moc nevylepšil. Za lidovku ale naprosto v pohodě. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Pozitívna správa je tá, že úroveň posledných filmov s J.C. Van Dammom sa zlepšuje, hoci je jasné, že nie je to posun zvlášť výrazný. Hoci sa opäť jedná o štandartné béčko kombinované s pokusom o srdcervúcu drámu, potešujúci je prekvapivo práve herecký výkon hlavného predstaviteľa (samozrejme Al Pacina nečakajte:) Simon Fellows by mal radšej točiť "priamočiarejšie" a nepokúšať sa o nejaké režisérske finesy a pseudoemócie. Práve jeho fintičky ako napr. ten "psychedelický strih", ktorý sa pár krát mihne ma doslova iritovali. S oboma prižmúrenými očami dávam ***. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (10)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Film má 2 alternativní konce, z nichž jeden byl vytvořen pro Evropu a druhý pro USA. (Eldrick)
  • Hudbu měl původně složit Nick Ingman, kvůli náhlým změnám však musel z Dublinu odcestovat do Londýna a byl tak nahrazen Nicem Rainem. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama