Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (86)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Píšeme petíciu za to, aby ste prestali rúbať lesy.“ – „A na čom ju budeš mať vytlačenú?“ David Arquette je hororový fanúšik (ÚTOK PAVÚKOV, VRESKOT 1 – 4, JAZDA NA STRELE), takže nečudo, keď/že v roku 2006 režijne debutoval slasher komédiou podľa vlastného scenára a vo svojej produkcii. Plus v produkcii Thomasa Janea (ktorý si zároveň zahral správňackého macho šerifa) a manželky/herečky Courteney Cox. Dosť zvláštna skupinka, to vám teda poviem. David si zároveň udelil roličku miestneho burana, do vedľajšej úlohy obsadil staršieho brata Richmonda a zdrhol so štábom do lesov Severnej Ameriky, aby v nich nakrútil „klasickú“ vyvražďovačku. Je ozvláštnená politickým podtextom (vrah v maske Ronalda Reagana vraždí hipíkov). Inak sa jedná o more klišé, z ktorého je zrejmé, že David má horor rád, ale klišé je stále klišé. Kombináciu humoru a komédie som nikdy nemal rád. ()

Tjaden 

všetky recenzie používateľa

Líbila se mi jediná vtipná scéna s hipísačkou a smečkou útočících psů. Jinak je to bída. Film nemá na to, stát se ani céčkovým slasherem. Děj je strašně předvídatelný a už od začátku musí být všem jasné, kdo se za maskou Ronnieho Reagana skrývá. Nemluvím o konci, kdy vrah třikrát obživne a i potom, co je rozsekán na maděru, zmizí jeho tělo z místa činu. Od filmu s hippies jsem očekával alespoň dobrou hudbu (Lynyrd Skynyrd apod.), bohužel ani toho se mi nedostalo... ()

Reklama

-dRaGoN- odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosto zbytečná sračka. Tripper postrádá kromě přiblblýho vraha v masce Ronalda Reagana, kterej máchá sekerou aby pozabíjel pár sjetejch hipíků, naprosto všechno co se od hororu očekává a 90 minut vám nikdo už nevrátí. Stejnou dobu může člověk věnovat rovnou fetu a výsledek bude alespoň uspokojivej. Díky takovejmhle nesmyslům mám sto chuťí vstoupit do Greenpeace, a začít lobovat proti natáčení filmů v přírodě. 0% ()

Ichabod 

všetky recenzie používateľa

Arquettuv debut se tak uplne nepovedl, sice se snazi pouzivat dost casto zajimave zabery a napady, ale sceny na sebe vubec plynule nenavazuji a strihac vas kazdych par sekund vytrhne z deni. Takze vlastne jen sledujete sled scen dobrych a lehce podprumernych s naprosto neudrzitelnou atmosferou. To, ze to cele je takova politicka satira mi neprislo uplne spatny napad. Osobne nejsem priznivcem ani rekreacnich drog, ktere tu jakoby jsou podavany v horsim svetle, ovsem na druhou stranu nedovedu si predstavit ze si tento film nekdo vylozene uzije bez nich. ()

kery- 

všetky recenzie používateľa

Koulervoucí název překrývá jenom hromadu nedostatků. Film je fraška(ve špatném slova smyslu) která si hraje na hodně a nemá na to..Chování všech hlavních hrdinů tady nemá ani cenu popisovat. Finále ovšem bylo strhující co se komedie týče, co bych v něm naopak vidět nemusel je klasické „z vraha jsou sra*ky, ale stejně jim uteče“. Proč ho tam propána nechali? Proč to vůbec točili? A proč já nad tím strávil kousek života?? Zlaté pravidlo zní: Když se třese dodávka, nechoď koukat na ptáka(*) a já radím: nechoď koukat ani na tohle.. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • LSD aneb kyselina lysergová byla poprvé syntetizována v roce 1938 Albertem Hofmannem ze švýcarské firmy Sandoz. Její ohromující účinky však objevil až 16.dubna 1943, když se mu omylem dostala do úst, což vedlo k prvnímu LSD tripu v historii, který u šokovaného Hofmanna začal při jeho cestě domů na kole, podle čehož se tomuto dni říká The Bicycle Day. (formelin)
  • Během natáčení často pršelo, ovšem v jediný den, kdy se měla natáčet scéna s deštěm, ani nekáplo. (Holina)
  • V Nemecku bežal tento film pod názvom President Evil. (beso74)

Reklama

Reklama