Reklama

Reklama

Going to the Fire

všetky plagáty
Krátkometrážny / Dokumentárny
USA, 1896, 1 min

Obsahy(1)

James H. White a William Heise zachytili v tomto minutovém snímku z konce 19. století výjezd hasičských vozů k požáru. (zdeny99)

Recenzie (6)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Dvacetisekundový efektní průjezd nejmodernější hasičské techniky, tažené jednou až třemi koňskými silami, mě moc nebavil, ale v roce 1896 bych ho určitě nenatočil lépe. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Výjazd hasičského zboru a techniky k požiaru na vozoch ťahaných koňmi. Tie upaľujú ako o závod, zatiaľ čo veľká skupina čumilov v klobúkoch zvedavo prihliada pouličnému divadlu. Poznámka: V atraktivite sledovania zásahov záchranárov a hasičov davmi prihliadajúcich zvedavcov sa v porovnaní z dneškom nezmenilo takmer nič. Azda len, že klobúky nahradili mobily, ktoré každý drží pred xichtom. A tvári sa pritom tak urputne dôležito, akoby zaznamenával príchod mimozemšťanov. ()

wosho 

všetky recenzie používateľa

Bulvár. Lidé vždy měli rádi katastrofy a neštěstí jiných. Tak když v té době bylo technicky náročné něco podobného zaznamenat, tak alespoň zaznamenali odjezd požárníků k požáru. Je to docela na statickou kameru akční a hbité. To však je vše. ()

Reklama

Reklama