Reklama

Reklama

Bláznivý tábor

  • Česko Bláznivej tábor (viac)
Trailer

Otcovia Charlie Hinton (Cuba Gooding Jr.) a Phil Ryerson (Paul Rae) v tom sú až po uši. Leto sa blíži, finančné problémy narastajú a nakoniec to dopadne tak, že spolu prevezmú letný tábor Driftwood, kam kedysi chodili ako chlapci. Nemajú na to obdobie síce najlepšie spomienky, ale pokúsia sa Driftwood zachrániť. Na opačnom brehu jazera totiž stojí tábor Canola s perfektným vybavením, kde sú nielen deti z bohatých rodín, ale navyše ho vedie Charlieho dávny nepriateľ Lance Warner, ktorý ho v detstve tyranizoval. Driftwood je však v dezolátnom stave po všetkých stránkach a Charliemu nezostáva nič iné, než povolať na pomoc svojho otca, vojaka. Po rokoch síce medzi nimi panuje napätie, ale nastal čas, keď je treba dať do poriadku úplne všetko – i vzájomné vzťahy. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (72)

Dado 

všetky recenzie používateľa

Naša úžasná televízia Markíza sa zjavne rozhodla z tohtoročného Veľkého piatku urobiť sviatok nevkusných a trápnych gagov o prdiacich a grcajúcich deckách pretĺkajúcich sa totálne gýčovým scenárom, ktorého tvorcovia síce majú medzi svojimi projektami z minulosti zaznačený aj druhý diel Shreka, no po dnešku sa začínam domnievať, že ich mená tam boli dopísané akýmsi nevysvetliteľným nedopatrením. A Cuba Gooding Jr., herec, ktorý kedysi získal Oscara a pokojne mu mohli udeliť aj ďalšieho za jeho nezabudnuteľnú ďakovnú reč pri jeho preberaní, prešiel od prelomu tisícročí už nejedným prúserom, ale že klesne až tak hlboko a siahne po filme, ktorému by to v tejto databáze omnoho viac pristalo v čiernych farbách, tak to už je skutočne smutné. (20%) ()

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Typická komedie, ve které se vyskytuje Cuba Gooding Jr.!!! Naprostá blbost bez špetky napádů, vtipu a akce. Nuda! Příšerné herecké výkony. Hrozný děti. Jedno je buď strašně přemoudřelé, druhé se v noci počůrává a třetí je idiot, který hraje jen videohry a mohl bych počítat do 7 táborníků, nebo kolik jich tam bylo. Největší růšivý element pro mně ale byla Tamala Jones, která mi vadila už v seriálu Veroničiny svůdnosti. Prostě hrozná! Ale vraťme se zpět k filmu. Další komedie, jenž poukazuje na to, jak mohou vyhrát chudí (hrozný nemoderní tábor) nad bohatými (skvělý moderní tábor s U-rambou, motokárama atd) a to dělá z této komedie něco tak předvídatelného, že již po pěti minutách máte jasno, o co všechno půjde a jak to dopadne. Navíc, vtipné scény měli být vtipné, ale nejsou vtipné ani trošku. Bláznivej tábor je právem na IMDB mezi 100 nejhoršimi filmy a za ten příšerný scénář by to i zde měli být mezi nejhoršími filmy. Zbytečná komedie!!! ()

Reklama

Paity 

všetky recenzie používateľa

Mám Cubu Gooding Jr. rád, ale v posledních letech je to děs běs co tenhle čokoládový chlapík převdádí. Bláznivej tábor je toho dalším (kolikátým už) důkazem. Opět natočeno naprosto šablonovitě o tom, jak se někomu nedaří, děti si dělají co chtějí a nejspíš proto nikdy nevyhrají, pak se s příchodem "generála" vše obrátí a padouši dostanou co proto. Ach jo, kolikrát ještě, Cubo.... ()

mObscene odpad!

všetky recenzie používateľa

debilita..ale neskutočá...príbeh o tom,ako sa chlapi len tak rozhodnú spraviť tábor pre deti...ale je nepriateľský tábor ktorý bojuje proti nim(och tak nečakané) príde dedko...veľký plukovník ktorý sa poháda zo svojim synom ktorý je jeden zo zakladatelov tábora.pomeria sa v posledných minutách filmu..ake necakanee.....a vesely tabor vyhra..a ten zly..prehra..necakane...proste..predvidatelna kravina..ja len nechapem..preco na taketo blbiny sa minaju peniaze.. ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Hoci Bláznivý tábor má vo svojom scenári diery ako v ementále, dokáže ich aspoň čiastočne prekryť zábavným spracovaním. Nie je to ktoviečo, ale aspoň má divák vdaka vynaliezavej réžii pocit, že sa díva na príjemnú oddychovku pre víkendové popoludnie. Réžia sa síce snaží, ale jednotlivé herecké výkony - zopár aj nevýkonov - vyplávajú po chvíli na povrch - Cuba Gooding jr. je fajn a celkom som mu jeho úlohu veril, na druhú stranu zvyšok ansámblu len ťažko dobieha dráhu, ktorú hlavný predstaviteľ vytýčil. A hoci mnohé scény - hlavne v závere - sa zrejme dali spracovať aj uveriteľnejšie, predsa len si Bláznivý tábor podľa môjho môže bezpečne hovieť v sladkom priemere. Modré pásmo ako vyšité. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (3)

  • Do kin doručeno pod falešným názvem "A Winning Group" (Vítězná skupina). (HappySmile)
  • Film měl jít původně rovnou na DVD, ale testovací publikum zaujal, a tak se studio rozhodlo promítat ho i v kinech. (HappySmile)
  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. (Pepinec)

Reklama

Reklama