Reklama

Reklama

Bláznivý tábor

  • Česko Bláznivej tábor (viac)
Trailer

VOD (1)

Otcovia Charlie Hinton (Cuba Gooding Jr.) a Phil Ryerson (Paul Rae) v tom sú až po uši. Leto sa blíži, finančné problémy narastajú a nakoniec to dopadne tak, že spolu prevezmú letný tábor Driftwood, kam kedysi chodili ako chlapci. Nemajú na to obdobie síce najlepšie spomienky, ale pokúsia sa Driftwood zachrániť. Na opačnom brehu jazera totiž stojí tábor Canola s perfektným vybavením, kde sú nielen deti z bohatých rodín, ale navyše ho vedie Charlieho dávny nepriateľ Lance Warner, ktorý ho v detstve tyranizoval. Driftwood je však v dezolátnom stave po všetkých stránkach a Charliemu nezostáva nič iné, než povolať na pomoc svojho otca, vojaka. Po rokoch síce medzi nimi panuje napätie, ale nastal čas, keď je treba dať do poriadku úplne všetko – i vzájomné vzťahy. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (72)

Dado 

všetky recenzie používateľa

Naša úžasná televízia Markíza sa zjavne rozhodla z tohtoročného Veľkého piatku urobiť sviatok nevkusných a trápnych gagov o prdiacich a grcajúcich deckách pretĺkajúcich sa totálne gýčovým scenárom, ktorého tvorcovia síce majú medzi svojimi projektami z minulosti zaznačený aj druhý diel Shreka, no po dnešku sa začínam domnievať, že ich mená tam boli dopísané akýmsi nevysvetliteľným nedopatrením. A Cuba Gooding Jr., herec, ktorý kedysi získal Oscara a pokojne mu mohli udeliť aj ďalšieho za jeho nezabudnuteľnú ďakovnú reč pri jeho preberaní, prešiel od prelomu tisícročí už nejedným prúserom, ale že klesne až tak hlboko a siahne po filme, ktorému by to v tejto databáze omnoho viac pristalo v čiernych farbách, tak to už je skutočne smutné. (20%) ()

draggo odpad!

všetky recenzie používateľa

Dokonalé ztělesnění toho nejodpornějšího hnusu. Typická americká rodinná komedie,jejíž vtipnost spočívá v prdění, zvracení a tak podobně. A zároveň to není dotažené do takové míry, že by to mohlo být i zvráceně vtipné (Disaster Movie). Takže ve výsledku naprosto nesnesitelná příšernost plná nesympatickejch harantů, naprosto hrozných nevtipných scén a samozřejmě s odpudivě moralizujícím koncem o usmíření s tatínkem. Po shlédnutí jsem měl nutkavou potřebu strávit delší dobu ve sprše, jelikož jsem si připadal, jako bych 85 minut plaval v žumpě. /0% a odpad!/ ()

Reklama

TomX2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Celkový dojem: Hlučná, nevtipná, otravná a hlúpa komédia, ktorá ma svojim hereckým obsadením a scenárom dokázala neuveriteľne vytočiť. Svoju priečku ako najhoršia komédia, ba i dokonca americký film roku, by si rozhodne zaslúžila. Námet, réžia, scenár, herecké výkony, či dokonca strih a kamera, všetko je v tomto filme neuveriteľne spackané a veľmi vtipný humor o prdení, grcaní a sraní tomu vôbec neuškodí. Hodnotenie, aké som tomu dal si to rozhodne zaslúži a nie, nikdy viac o to ani len nečuchnem. ODPAD. Moje hodnotenie: 5% ()

jojoping 

všetky recenzie používateľa

Mám dobrú fintu, ako pristupovať k jednoduchým rodinným komédiam - treba očakávať totálnu katastrofu. Ak sa potom počas filmu párkrát usmejete a po skončení si poviete, že sa to dalo vydržať - máte vyhrané. U mňa to v tomto prípade zabralo. Je otázne, či ale takéto pyrrhovo víťazstvo má pre vás význam. ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Hoci Bláznivý tábor má vo svojom scenári diery ako v ementále, dokáže ich aspoň čiastočne prekryť zábavným spracovaním. Nie je to ktoviečo, ale aspoň má divák vdaka vynaliezavej réžii pocit, že sa díva na príjemnú oddychovku pre víkendové popoludnie. Réžia sa síce snaží, ale jednotlivé herecké výkony - zopár aj nevýkonov - vyplávajú po chvíli na povrch - Cuba Gooding jr. je fajn a celkom som mu jeho úlohu veril, na druhú stranu zvyšok ansámblu len ťažko dobieha dráhu, ktorú hlavný predstaviteľ vytýčil. A hoci mnohé scény - hlavne v závere - sa zrejme dali spracovať aj uveriteľnejšie, predsa len si Bláznivý tábor podľa môjho môže bezpečne hovieť v sladkom priemere. Modré pásmo ako vyšité. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (3)

  • Do kin doručeno pod falešným názvem "A Winning Group" (Vítězná skupina). (HappySmile)
  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. (Pepinec)
  • Film měl jít původně rovnou na DVD, ale testovací publikum zaujal, a tak se studio rozhodlo promítat ho i v kinech. (HappySmile)

Reklama

Reklama