Reklama

Reklama

VOD (1)

Šialená paródia na súčasnú Ameriku inšpirovaná známou videohrou Postal. Mestečko Paradise je na prvý pohľad normálne miesto, kde žijú spokojní, pracujúci a milujúci ľudia. Jednoducho, splnený americký sen. Mladý Postal Dude však na vlastnej koži začína pociťovať, že s americkým snom to ide akosi z kopca. Najskôr ho nevezmú do práce, potom ho zase obvinia z niekoľkonásobného ublíženia na zdraví a nakoniec sa mu do života pripletie strýko Dave, náboženský šarlatán, fanatik a vodca extrémistického kultu D.O.O.M, ktorého komandá bojujú s Talibanom a Usámom bin Ládinom... Totálny filmový komediálny úlet nakrútil kontroverzný režisér Uwe Boll na motívy známej videohery Postal. Jeho film je vtip. Táto šialená, bláznivá, satirická, absurdná a politicky totálne nekorektná paródia však poskytuje svojrázny a veľmi zábavný pohľad na súčasnú Ameriku a rúca nedotknuteľné spoločenské tabu a mýty. Náboženskí extrémisti, teroristi, fašisti, menšiny, imigranti, emigranti, úradníci, policajti... Jednoducho, nikto nebude ušetrený! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (258)

LV.Helter 

všetky recenzie používateľa

Uwe Boll nám poriadne vymäkol. Z Postalu sa mohlo vyžmýkať viacej brutality, kontroverznosti a iných uchilných veci. Namiesto toho je tam fakt zbytočný a debilný príbeh a kopu mrtvých zasranov. Ale je pravda že Boll si tam robil úplne zo všetkého srandu- aj zo seba. Po hre som čakal večši zárez do bieleho. Škoda. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

na to že je Boll totální looser,je postal až překvapivě dobrej.moje oblíbená hra,je ale rozhodně víc brutálnější,uwe zvládnul podstatu parodování americkýho chování od a do z,ale nepohrál si moc s akcí,samozřejmě díky malému rozpočtu.rozhodně sem čekal víc scének s kočkou použitou jako tlumič.... :-)je tam hodně znát,že boll je prostě mizerný režisér,ale kdybych nepřiznal,že jsem se celkem bavil,tak bych byl pokrytec. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Už nikdo nechce umírat umírat, pokud nedostane panny." Chudák Usáma a jeho kamarád G. W. Bush. Tohle si nezasloužili. Oni přece chtěli jenom válku, ropu a peníze, ale lidstvo to nedokáže ocenit. Ještěže to dokázal ocenit Uwe Boll a přihodil k tomu pochybující sebevražedné atentátníky, sexy nacistky z Malého Německa, mňoukající tlumič a Postal Duda, který v tričku s nápisem Peace dokázal rozstřílet cokoli. Já se u této hovadiny skvěle pobavil a kdyby přitom zemřelo o několik desítek dětí méně, tak bych tomu snad ještě jednu hvězdu přihodil. ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Oceňuju tři věci: hudbu, kočku jako tlumič a fakt, že si Boll dokázal udělat legraci sám ze sebe. Jinak je to jeho typické dílo, ve kterém svou zmatenou režií zanechal jemu tak vlastní bordel. Uznávám, vymyšlené to měl dobře, ale ta nekorektnost je dost laciná a první půlka natolik zbrklá, až jsem musel ovladač hodit pryč, abych to neposunoval dopředu či úplně nevypnul. Docela to zachraňuje závěrečná půlhodina, která je takovým koncentrátem absurdity a absolutních ‚wtf momentů‘, až budete uvažovat nad tím, jestli to náhodou není schválně. Korunuje to závěr, který už je prostě z jiné dimenze diváckých zážitků. Ale nutno uznat, že je to zábavné. Nakonec slušné dvě hvězdy, možná taky za to, že Zack Ward je absolutní sympaťák a hraje stylem, že moc sakra dobře ví, o co běží. Dost dobře možná jako jediný na place. :) ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Zack Ward je nehorázny drsňák, ale Uwe sa stále nenaučil točiť a písať niečo o deji nemá zmysel. Musím však aspoň oceniť, že na rozdiel od svojich predošlých filmov sa vôbec neberie vážne, vďaka čomu sa konečne dočkáme aj priamych pokusov o útok na bránice a nielen nechcene smiešnych scén ako je väčšinou u neho zvykom. Lenže na dobrý film to stále nestačí. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (12)

  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)
  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)
  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)

Reklama

Reklama