Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (140)

YoZo8 

všetky recenzie používateľa

Piráti ciest je komédia, ktorú buď milujete alebo nenávidíte. Buď vám tento druh humoru sadne alebo nie. Podľa hodnotenia je asi viac tých, ktorým veľmi nevonia, no ja som sa smial počas celého trvania filmu. Humor tejto komédie bol akoby ušitý mne na mieru. Pri niektorých scénach ma doslova od smiechu bolelo brucho. Hlavne vzájomné posmešky a konzultácie medzi kaskadérom Andym Sambergom a jeho nevlastným otcom Ianom McHaneom stáli rozhodne za to. Príjemne ma prekvapila aj Isla Fisher, ktorá sa v tomto na jej pomery lacnom filme objavila. Jednoznačne jedna z tých lepších komédii. Dávam 4,5 *. ()

slovan1 

všetky recenzie používateľa

Ulítla komedie, ale v dobrém slova smyslu. Parta kolem hlavního hrdiny vypada jako sbírka kreténu, ale dobře se doplňují a jejich hlášky někdy stojí za to. Karamboly, které Rob předvádi jsou fakt drsné a dobře natočené, až jsem si myslel, že tohle už snad nemůže přežít. Od herců solidně zahrané, sympatická Isla Fisher. "Budete se mě snažit pod vodou udržet 40 vteřin... to je minuta bez dvaceti sekund..." :-D ()

Reklama

Ivec 

všetky recenzie používateľa

Dosť ujeté bláznovstvo s krásnym dejom. Pokúsiť sa, aj za cenu vlastného života zachrániť život niekomu inému len preto, že si "zaslúži" pár po papuli, to je originálna myšlienka. Absolútne nabité humorom to síce nie je, ale pár scén mi pôsobilo doslova kŕče v bruchu. Keď si spomeniem na ten prvý krkolomný pád lesom, rozochvieva sa mi bránica ešte teraz. Atmosféra pred posledným skokom bola vážne úžasná a samotný skok ani nehovoriac. Všetko to samozrejme končí príjemným happyendom a bodka. Pohodová, pozeratelná oddychovka. No s rukou na srdci musím konštatovať, že sa jedná o komédiu z dlhej rady jej podobných. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Naozaj si sa chcel spýtať TOTO?“ Mám slabosť pre „trápne komédie“ typu Napoleon Dynamit alebo Ľadovo ostrí. PIRÁT CIEST si ich evidentne bral za vzor (šéf výroby: Will Ferrell). Ale prekvapivo to akosi nevyšlo. Mnohé scény sú presne také trápne, ako mali byť (tancovanie na parkovisku). Väčšina bohužiaľ nie. Navyše, herec v hlavnej úlohe NEMÁ onú „loser úbohosť“, akú mal Jon Heder. Skákanie na motorke je divné (vôbec ma nebavilo...) a bitky s nevlastným otcom rovnako zúfalé, ako v neviem koľkej POLICAJNEJ AKADÉMII. Nefunguje to. I tá Sissy Spacek je o ničom. ()

Ice123 

všetky recenzie používateľa

Prach obyčejná komedie, kdy se od plic zasmějete jen při prvním a posledním kousku co se snaží předvést. Jinak ubohý souboje s nevlastním otcem v plastových chráničích mi připadají jak z céčkové produkce a banda 30ti letých típků co se chovají jak kdyby jim bylo deset je vážně ubohost. 2* za těch pár málo scén, kdy jsem se vážně bavil... ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Súvisiace novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (viac)

Reklama

Reklama