Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlbokých lesoch Západnej Virgínie sa má pod vedením bývalého armádneho plukovníka Dalea Murphyho (HENRY ROLLINS) nakrúcať reality šou v štýle Stroskotanca. Víťaz si má odniesť rovných sto tisíc dolárov. Účastníci musia prežiť v nepriateľských podmienkach divočiny. Nadšení súťažiaci i televízny štáb však čoskoro zistia, že skutočne musia bojovať – a to proti silnej, sadistickej a kanibalskej rodine, ktorej členovia sa podobajú skôr na obludy ako na ľudí. Až keď začnú umierať prví ľudia, podľa slov plukovníka Dalea vysvitne, že pred rokmi došlo v opustenej chemickej továrni k havárii, pri ktorej do potoka preniklo množstvo jedovatých látok, ktoré zabili zvieratá a transformovali potomkov miestnej rodiny na neforemné monštrá. Bez možnosti uloviť si zver či ryby, tak začali klásť pasce na všetkých, kto do lesa prenikli. A teraz ich potomkovia majú nádej na skutočne bohatý „úlovok“... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (401)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Wrong Turn, tak jednotka ako aj dvojka, predstavuje nevydarený mix slasheru a exploitation. Ak už existuje nejaký dôvod na pozeranie exploitation, ktorý ospravedlňuje to bezdôvodné násilie, je to záverečná pomsta. To je to, čo je úplne zbytočné v slasheroch, lebo násilie v nich je skôr komické a vrah nie je až taká psychopatická živelná beštia. A to je kameň úrazu Wrong Turn 2: nie je príjemné ani zábavné dívať sa na úprimne nechutné mordy, ale ak už, tak chcem poriadnu krvavú masakrálnu pomstu na konci. Zabitie troch ši štyroch kanibalov to nie je. Radšej by som videl prequel alebo definitívny koniec s komandom, ktoré vymasakruje všetkých tých zmrdov. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

V niečom to bolo lepšie ako jednotka a v niečom horšie. Jednotlivé vyvražďovačky boli lepšie zvládnuté a pridalo sa na krvi aj gore efektoch. Scenár sa mi zdal tiež zaujímavejší a masky ušli. Na druhú stranu sa však postavy chovali ešte hlúpejšie ako v jednotke a maník z Vietnamu vyznel skôr komicky ako neohrozene. Mutanti sa mi zdali ešte viac nezničiteľní ako predtým. Jedného prejde auto, on sa iba opráši a ide ďalej. Druhý tresne lebkou o kameň, sekne krkom a všetko v poriadku.... Inak celkom spokojnosť. 60/100 ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Vykrádanie HORY MAJÚ OČI a TCM pokračuje. A nie je to zlé. Je to slušne natočené aj krvavé, aj svižné. Zjavný úbytok atmosféry, postavy, ktoré si kvôli schéme reality show nedokážete obľúbiť - ale sympaticky sa nedá uhádnuť, kto to prežije. Mne však vadilo, že sa tvorcovia stále nedokážu odpútať od svojich predobrazov a neustále čerpajú zo známych scén. Finálna "rodinná" večera mi už doslova liezla na nervy. Imho, tento film narába s témou decka podstate šikovnejšie ako TCM: The Beginning. No a je tu jeden slušne vymetený zelený mozog, ktorý v podstate aj zábavný... Rovnako ako priznanie sa ku klasike BATTLE ROYALE... ()

Pishin 

všetky recenzie používateľa

Me se to proste nelibilo a nebavilo me to a par dobrych(to je za 3) napadu film nezachrani, ale at se na me nikdo nezlobi tohle byla vykradacka vsech znamych a neznamych hororu. Napln filmu jak ze ''Strach v prímem prenosu'', nechutna hostina jak ze stare verze ''Texas Chainsaw Massacre'' ..spousta odlozenych aut jak z ''Wolf Creek'' a takto bych mohl pokracovat az do halelujaa...jednu hvezdicku davam za Henryho Rollinse. ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Docela překvapení. Čekal jsem nějaké hloupé až ubohé pokračování, ale byla mi nabídnuta poměrně zajímavá jízda. Samozřejmě je třeba brát film s určitým odstupem a prostě se jen bavit. Toto pokračování se na rozdíl od jiných hororových pokračování povedlo a je to typická ukázka "svižného béčkového thrilleru". 60% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)
  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)
  • Mike (Matthew Currie Holmes) má na sobě tričko s nápisem BR Battle Royal, což je asociace s hororem Battle Royale (2000). (kukkik)

Reklama

Reklama