Reklama

Reklama

Divácky megaúspešné ťaženie zvieratiek z newyorskej ZOO - tučniakov, kráľa lemurov Juliana a hlavne kvarteta zvieratiek Alexa, Martyho, Melmana a Glorie sa vracia v skvelom animovanom filme plnom situačnej komiky, ktorá je mimoriadne príťažlivá pre všetky vekove kategórie divákov. Partia zvieratiek sa chce tentokrát vrátiť z Madagaskaru späť do svojej ZOO pomocou havarovaného lietadla. Nikto ale netuší, že lietadlo havaruje druhý krát a to v Afrike... (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 4

Recenzie (737)

HAL 

všetky recenzie používateľa

Přehnaně ukecaný blábol ve kterém se opravdu vtipné gagy hledají hůř než jehla v kupce hnoje a přímočarou zápletku jedničky nahrazuje přeplácaným blábolem o rodiných hodnotách, morálce, patosu a miliardě vedlejších dějových linek a postaviček. Jednička byla ještě relativně zábavná, tohle vážně není... a český dabing do rytmu duc duc techna je opravdu peklo. 3/10 ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Nevýrazný příběh a nezajímavé hlavní postavy lví rodinky i hlavního lvího padoucha, obklopeny ovšem velmi razantní kadencí vtípků, různých popkulturních odkazů, hlášek a také zástupem skvělých vedlejších figurek. Ať už je to zamilovaný žirafák, nezničitelná babka, opičáci odboráři nebo bodří lemuři, či co to je, s úžasným moravským přízvukem. A samozřejmě tučňáci, kteří vtrhnou do filmu už při logu Dreamworsku a blbnou způsobem, který z tuctové podívané udělá skvělou zábavu ("Poletí to?“). Celkově možná žádný extra zázrak, ovšem svým způsobem mnohem větší zábava než jednička. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Stejne jako prvni dil jsem se zase perfektne bavil. Krome nakejch dvou tri moralizujicich chvilek je to neskutecna jizda narvana spoustou skvelejch pisnicek, spoustou hlasek a spoustou vtipku, nekterejch sice infantilnich, ale co na tom zalezi. Animace sice od prvniho dilu nakyho vyraznejsiho zlepseni nedoznala, ale to je asi tak jedina drobna vada na krase tohohle skvele zabavnyho animaku. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

V každém ohledu lepší než první díl. Méně infantilní, zábavnější i pro dospělé, lépe animovaná a (alespoň v první půli) méně předvídatelná taškařice s duchem klasických animovaných grotesek. Opičí odboráři licitující s tučňáky mě rozesmáli k slzám, ale tentokrát to nebyl jen jeden z několika povedených vtipů - tentokrát to byl jeden z mnoha. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Hned na uvodnej scene spolocnosti DreamWorks SKG som sa nasmial na chlapcovi, ktory si pomocou balonikmi prileti a sadne na mesiac, aby si spokojne chytal rybky a zrazu spoza mesiaca ho nakopu styria tucniaci, len kvoli tej rybke, aby si na nej mohli pochutnat :-) Su animaky, ktore su vyvazene aj pre dospelych a uznavam, ze tento animak je viac urceny detom, ale podla mna je tu skvela Zimmerova hudba, zabavny scenar, pricom sa neustale striedaju ine postavy a nie je to chaoticke, teda ani nudne. Mam pocit, ze sa mi tato dvojka pacila este viac, nez jednotka, ale na porovnanie by som si musel jednotku opät pozriet. Ta babka ovladajuca bojove umenie s levom nemala chybu a taktiez aj tucniaci mi chvilami pripominali tych z HAPPY FEET. Takze podla mna je to bezchybna rodinna zabava, pricom by vam 90 minut malo ubehnut ako po masle... 10.12.2008 ____ Ben Stiller - (Alex) +++ Chris Rock (Zebra Marty) +++ David Schwimmer - (Melman) +++ Jada Pinkett Smith - (Gloria) +++ Sacha Baron Cohen - (Julien) +++ Bernie Mac - (Zuba) +++ Alec Baldwin - (Makunga) +++ Hudba: Hans Zimmer +++ Videl v kine 09.12.2009 +++ Videl v kine 09.12.2008 +++ ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (20)

  • Když se hlavní tučňák zeptá hlavní opice, jestli ji může políbit, opice mu odpoví: "Dobře, ale seš pěkně škaredej." Tato scéna je odkazem na Planetu opic (1968), kde v jedné scéně říká Taylor (Charlton Heston) Ziře (Kim Hunter): "Rád bych tě políbil, Ziro." "Dobře, ale seš pěkně škaredej," zní její odpověď. (HappySmile)
  • Když malý Alex (Quinn Dempsey Stiller) připlul do New Yorku v dřevěné bedně, držel v tlapách rybu, která byla skoro stejně velká jako on. V bedně byla ale jen malá dirka, kterou se Alex během plavby díval ven. (Novalinda)
  • Pokračovaní Madagaskar 3 (2012) bylo potvrzeno už několik měsíců před premiérou tohoto dílu. (HellFire)

Reklama

Reklama