Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Don Maty 

všetky recenzie používateľa

Nenormálne skvelý seriál a hlavne slovenský seriál. "Počúvaj ma Milánko, chceš skapať hneď alebo až zachvíľu...". Charaktery postáv su spravené skvelo a humorne. Sprostý Banán, premúdry nerd Milánko, ožran Béla, vygumovaná Pipina a skvelá dôchodkyňa v pravom slova zmysle Teta Márgit. Prco je tam niekedy trošku navyše ale nevadí, zmierim sa. Mám túto zostavu veľmi rád a neuveriteľne sa nasmejem keď to pozerám :)...4* ()

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Prvé predstavenie v GunaGu ma veľmi pobavilo. Bolo jednoduché, odrážalo čiastočne medializovanú realitu mafiánskeho prostredia a bolo svojím spôsbom netradičné. Mafiánske historky, ktoré bolo voľným divadelným pokračovaním sa stále ešte dali, aj keď už strácali na sile práve svojim opakovaným štýlom. Svojou seriálovou formou však degradoval divadelné umenie a i keď nejaká hláška sem tam pobaví, stráca sa v tom práve satyrická kritika spoločnosti, ktorú som sledoval v divadle. V každom prípade sa čiastočne už tento sitcom stal legendou a preto mu pridávam jednu hviezdičku. ()

Reklama

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Pred niekoľkými minútkami som sa vrátil z predstavenia "Mafiánske historky I." a tak som sa konečne odhodlal napísať nejaký ten komentár aj pre jeho televíznu odnož. Nuž, som spokojný, môžem poznamenať, že na slovenské pomery priam veľmi spokojný. Zo začiatku som tomu príliš nedôveroval, ale v súčastnosti sa už rátam za pravidelného diváka. Prečo nie? Tak trochu vulgárnejšia zábava na večer určite nezaškodí, navyše keď má k dispozícii dva veľké talenty, presnejšie dvoch Petrov - Sklára a Batthyanyho. Obaja sú predovšetkým so svojím nezameniteľným prízvukom a ostrými hláškami o hodný kus pred ostatnými. Ja osobne som za tento projekt vďačný, bavím sa na ňom do sýtosti a moralistické odpad!ové hodnotenia naozaj riešiť nebudem. [Keďže som v úvode spomenul divadelné predstavenie, nedá mi nedoporučiť ho... naživo je samozrejme naživo.] "Že problém?!" ()

Evee04 

všetky recenzie používateľa

Presne takto majú vyzerat Mafiáni!Jeden z najlepších slovenských seriálov,ktorý ked prišiel na televízne obrazovky,vyvolal ošial a smiech a ten trval dlhých 10 rokov a to právoplatne.či sa jedná o Banána,Aliho,Krtka,Tetu Márgit alebo ochlastú Bélu.Každá jedna postava priviedla diváka k smiechu a preto som nespokojný s hodnoteným aké tu má!___85% ()

DarkDemon 

všetky recenzie používateľa

Nepopírám, že je to „fekální humor“ a opravdová úchylárna ... jenže mě se to nějakým perverzním způsobem líbí. Předtím jsem seriál na takové téma nikdy neviděl, vážně se těším na každý nový díl. Sakra mám z toho pořád chuť na segedín a zároveň také na sexy Pipinku (G. Dzuríkovou). Trochu (jen maličko) se za tak dobré hodnocení stydím, ale proč podhodnocovat když se skvěle bavím ... ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Posledná epizóda, v ktorej sa objavuje Prco (Ivan Macho). Jeho postava sa v 11. sérií už nevyskutuje a bola nahradená postavou Drobca, ktorého stvárnil Lukáš Hoffmann. (Ghost_666)
  • Ivan Macho (Prco) je v skutočnom živote učiteľ základnej školy na Grosslingovej ulici v Bratislave. (martincba)
  • Teta Márgit je najväčšou pestovateľkou "kápusty" na Žitnom ostrove a často varila Molnárovcom na obed segedín. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama