Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter začne sledovať Hannah, aby zistil, prečo sa vrátila späť do Miami a nezabila ho. Do hry vstúpi jej nový manžel Miles Castner, ktorý sa Dexterovi vyhráža, aby si s Hannah nezačínal. Dexter nepotrestá mladého sériového vraha Zacha Hamiltona, lebo v ňom vidí odraz seba samého, ale prijme ho ako svojho chránenca, ktorému chce vštepiť kódex pre nevyliečiteľných vrahov, aby s touto úchylkou mohol žiť tak ako on... (TV Wau)

(viac)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

K mému vlastnímu překvapení mi tvůrci po delší době umožnili udělit nějaké epizodě i čtvrtou hvězdičku. Děj sedmé epizody nebyl nudný, jak tomu bylo u předešlých dílů, výrazně ubylo psychologických sezení a chvílemi jsem měl dokonce pocit, že si scénárista vzpomněl, o čem byly dřívější řady. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

História sa môže, ale nemusí opakovať. Záleží na tom, kto je učiteľ a kto žiak. Dexter musí opäť riešiť svoje ciové problémy a jeho rozhodnutia ho opäť a opäť vedú k tým nesprávnym osobám. No a tvorcovia sú tak zákerní, že mu pocítiť šťastie a normálny život nedajú. Ešte že ide o fiktívnu postavu, inak by som ho fakt ľutoval. No keď sa to vezme, tak celkovo postavy tohto seriálu to nemajú vôbec jednoduché a hádajte, kto je zdrojom viac menej všetkého utrpenia, aj keď to nemá v úmysle, nie je v jadre zlý a máme ho tak radi. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Na scénu v byte zavraždenej Dexterovej (Michael C. Hall) susedy Cassie (Bethany Joy Lenz) na konci epizódy bola evidentne použitá kulisa Dexterovho bytu – ten bol na kraji budovy a tým pádom mohol mať okná na tri strany, teda aj nad gaučom. Byt Cassie bol situovaný medzi dvoma bytmi a preto nemohol mať okná na bočnej stene, čo však evidentne mal. (mijec)

Reklama

Reklama