Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Hostel 2 sledujeme tri mladé Američanky, ktoré sa pod vedením exotickej a okúzľujúcej známej z Európy vydávajú z Ríma na spoločný víkendový výlet do kúpeľov s vyhliadkou na odpočinok, zotavenie a posilnenie svojich priateľských pút. Nájdu dievčatá to, čo hľadajú? Alebo sa stali obeťou klamu, následkom ktorého sa z nich stanú iba bábky v rukách úchylných a privilegovaných ľudí z celého sveta, ktorí na toto miesto cestujú potajme za účelom ukojenia svojich príšerných potrieb a túžob? Snímkou Hostel Eli Roth potvrdil reputáciu, ktorú získal svojim filmovým debutom Cabin Fever. (HBO Max)

(viac)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (464)

Reiniš 

všetky recenzie používateľa

Takhle si můžou Evropu představovat vážně jen amerikánci. Kdyby se tohoto námětu chytil nějaký zdatnější tvůrce, mohl vzniknout skutečně strašidelný film. Eli natočil pouze nudnou sado-maso exhibici s pár hezkýma holkama a drsným Kňažkem. Quentin už by mohl přestat financovat tyhle braky a natočit něco pořádnýho, což se Rothovi asi v nejbližší době nepovede, protože ten pán skutečně nemá talent. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Znova sračka, ale smrdí menej ako prvý diel. Ale stále je to sračka, ktorá smrdí. Zlepšenie o päť percent. Byť na mieste amerických divákov, tak už v živote nerozmýšľam o návšteve Slovenska, čo je veľká škoda, že práve takáto reklama sa k nim dostane prostredníctvom filmu. Ako kompenzáciu by som povinne pustil po filme päťminútový dokument o 'krásach Slovenska'! :) Ale k filmu. Príbeh znova nemá čo ponúknuť. Je to len ďalší umelý námet, bez štipky originality, dialógy sú pod úrovňou detských konverzácií v materskej škôlke. To jedno zrnko originality sa dokotúľalo k posledným desiatim minútam, ktoré konečne začali vyzerať, ako horror, zvyšok filmu je len roztiahnutý začiatok rozprávky - veta 'kde bolo, tam bolo, za siedmimi horami, za siedmimi dolami, v postkomunistickom Slovensku, kde žijú len rómovia, kanibali, nechutní zvrhlíci; oslavujú sa dožinky, ktoré pripomínajú americký halloween a na týchto oslavách sa tancuje v českých krojoch na české ľudové pesničky; býva sa v hoteloch, kde sú na izbách s päťdesiatročnými televízormi; všetci hovoria po anglicky'. Toť objektívny pohľad na súčasné Slovensko. Jediné, čo korešponduje so Slovenskom je BMW s poznávacou značkou BA. No a byť na Quentinovom mieste, strčím si hlavu do piesku, takáto reklama by mi bola urážkou. 20%. ()

Reklama

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

„Roth dokázal stvoriť taký subžáner, ktorý nemá vo filme obdoby, v tom čo momentálne robí nemá nikto na ňho, v jeho réžii nenájdete špetku talentu.“ Pri prvom počine som bol ešte dosť trpezlivý ale čo je vlastne toto? Eli Roth dokázal spraviť ešte väčší vývar z prvého filmu než by sa dalo čakať, ľudové piesne skombinované z krvavými scénami sú fakt do smiechu, doslova hurónskeho. Herecké obsadenie je takmer z pohľadu diváka úplne neznáme a preto začnem osobou najznámejšou a tak v prvom rade spomeniem Milana Kňažka, ktorý sa tu ocitol v hollywoodskej životnej úlohe. Postavy vykreslenej do mafiánskeho bosa s kľudným pohľadom sledujúcim drsné prostredie vytvorené okolo jeho veľkej autority. Za tento skvostný výjav sprostredkovaný touto umelecky nadanou osobou by malo byť jednoznačné nejaké ocenenie minimálne Zlatá malina. Z hereckého pátosového prejavu všetkých postáv, stojí len za zmienku v celku sympatický zjav herečky Lauren German na ňu sa dá aspoň pozerať, len škoda že okolo jej osoby chodia neustále tak nechutný ľudia, až vás prechádza chuť pozerať sa na plátno a už len čakáte kedy táto ptákovina skončí. a čo je horšie na filme že ani sľúbené krvavé scény absentujú na 90min. je tam fakt strašne málo neviem na čom potom minuli 10milionov dolárov žeby na tie nové autíčka čo boli dosť často v zábere už nepotrebovali asi tie staré rachotiny, stále neviem čo na Rothovi vidí Tarantino čo mu chodí pred domom zametať chodník? ║Rozpočet $10,2miliónovTržby USA $17,609,452Tržby Celosvetovo $35,619,521Tržby za predaj DVD v USA $16,097,262 //počet predaných kusov 979,884║ konečne ľudia dostali rozum a nechali sa odradiť a tak film nezarobil ani polovičné sumy oproti prvej časty, dúfam že bude aj 3 aby sa bolo na čom v kine poriadne smiať /videl v kine: 5%/ ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Dvojka samozřejmě tak nějak jede v kolejích jedničky, jen místo mladíků se do spárů mučitelů dostanou mladé ženy. Několik věcí potěší - samozřejmě opětovné české lokace, kterých navíc přibylo, čeští a slovenští herci a mě osobně dvě camea - Edwige Fenechová v roli profesorky umění a Ruggero Deodato coby kanibal, odkazující tak na jeden ze svých nejlepších a nejkontroverznějších filmů. Jinak k mé potěše film přitvrdil, byť jistě mohl předvést gorefest, ale nepředvedl. Moje nejoblíbenější scéna je s kosou, jakýsi odkaz na čachtickou paní, zdařilá je pak amputace penisu spojená s kastrací. Rozhodně pobavila závěrečná kopaná. Po letech jsem jednu hvězdu přidal, protože mě to bavilo mnohem více než jednička, byť jsem si nejvíce pamatoval onu kosu. ()

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

Druhý hostel je oproti svému bratčíškovi lepší v podstatě jen díky tomu, že je ještě hloupější, debilnější a směšnější a je tudíž o chlu zábavnější. Jako komedie je to téměř geniální. Vrcholem je scéna kde děti sedí a koukají na loutkové divadlo, kde stojí chlap, mává sekerou nad ženskou a řve na ni (česky!!) "Ty špinavá kurvo!" Ehm..LOL? ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v barrandovských ateliérech, v Českém Krumlově (který stejně jako v prvním díle zastupuje Bratislavu), v Karlových Varech, v Českých Budějovicích, ale i na Slovensku. Na filmu spolupracovali i čeští kaskadéři. (Bauer)

Súvisiace novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (viac)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (viac)

Reklama

Reklama