Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Umenie pretvarovať sa a absolútne uveriteľne vkĺznuť do kože niekoho iného ovláda krásna reportérka Rowena Priceová (Halle Berry) absolútne dokonale. Keď sa dozvie, že ktosi brutálne zavraždil jej kamarátku z detstva Grace (Nicki Aycox) rozhodne a zavesiť na päty potenciálnemu vrahovi a posvietiť si naňho! Vie totiž, že Grace mala pomer s mocným šéfom jednej z najvychytenejších reklamných agentúr Harrisonom Hillom (Bruce Willis), ktorého skvelá kariéra i nákladný život rovnakou mierou závisia od vôle jeho hriešne bohatej manželky Mie (Paula Miranda). Ak by sa o jeho nevere – ani prvej, a určite ani poslednej – Mia dozvedela, mohol by Harrison o všetko prísť... Grace si preto nepochybne koledovala o poriadny problém, keď sa ho krátko nato, ako ju tento šarmantný darebák opustil, pokúsila vydierať! Rowena si je temer stopercentne istá, že Harrison práve z tohto dôvodu Grace zabil, a tak sa pod falošným menom zamestná v jeho firme a začne ho spolu so svojím svojráznym kolegom a priateľom Milesom Haleym (Giovanni Ribisi) sledovať. No a keďže sa Harrison a Grace zoznámili cez internet, začne s ním Rowena flirtovať online tiež! Odštartuje tým napínavú hru na mačku a myš, ktorá nielenže je doslova posiata množstvom falošným stôp, ale v ktorej je tiež čoraz menej jasné, kto je vlastne mačkou a kto myšou...! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnotenie, recenzie)

SPOILER: Cely film vite o co jde, znate motiv, znate vraha, vite jak to dopadne. A najednou ve 2/3 filmu zjistite ze vse co vypadalo tak jednoduse, je daleko vice slozite a necekane. Ten film se mi libil hlavne kvuli tomu konci. Pro me takovy lepsi prumer. Rad se na nej kouknu znovu

maroo77

maroo77 (hodnotenie, recenzie)

Čekal jsem, že to bude lepší film i když Halle Berry je hodně svůdná.

Lhurgoyf

Lhurgoyf (hodnotenie, recenzie)

Uz davno som nevidel niekoho tak strasne zle hrat... Hale Barry by si za svoj vykon zasluzila Zlatu malinu.

martasek

martasek (hodnotenie, recenzie)

Bruce uz je proste dedek sakra... jo a zajima me jestli ma ty vlasy ve filmech jen jako paruku...?

genetique

genetique (hodnotenie, recenzie)

Obsadenie je až prehnané, bojím sa aby sa s tým Foley vedel vysporiadať. Kiežby bol toto film, ktorý ho posunie vyššie. Už len kvôli hercom.

Reklama

Reklama