Reklama

Reklama

Tentokrát nejde známej partičke o zisk, ale o pomstu. Danny Ocean (George Clooney) sa snaží pomôcť starému priateľovi Reubenovi Tishkoffovi (Elliott Gould). Ten vsadil na nesprávnu kartu a pustil sa do stavby hotela s falošným kamošom, prefíkaným Willym Banksom (Al Pacino), ktorý sa ho snaží o luxusnú nehnuteľnosť pripraviť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (617)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Tady je to poměrně snadné, lepší než Dvojka a slabší než Trojka. Dneska je pro mě s podivem, že tvůrci dokázali namrskat 3 filmy v rozpětí 6 let, zatímco své postavy nikam neposouvali. Je pro mě s podivem, že Clooney je ve Trojce téměř neviditelný. Zatímco výrazným způsobem roste role pro Damona. 70% ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Taková fajne a s grácií nastavovaná kaše. Dannyho parťáci vždycky byli o tom samém a ani ve třetím díle nebude žádná výraznější výjimka. Herci předvádí slušnou práci a jsou hlavní devizou celé triloge Dannyho parťáků. Tím to ale končí. Vlastně mě na tenhle film nic netáhlo a nakonec to byl vcelku dobrý dvouhodinový odpočinek. Bez ale nějakých výraznějších emocí. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Tak elegantne hodená hracia kocka, že hoci má na každej hrane rovnaké číslo, i tak je potešenie sledovať jej let až do zastavenia. Zábavná a sympatická štýlovka, ktorá ma potešila dokonalými kvádrami Brada Pitta, animálne príťažlivou MILFkou Ellen Barkin (nemáte niekto recept na ten parfém?!) a mrakodrapovo-hotelovým magnátom Al Pacinom. Plus k tomu na telo ušité role pre Andyho Garciu, Vincenta Cassela a Davida Paymera a večne nad vecou usmiaty Danny Ocean Clooney. Steven Soderbergh parádne ukočíroval desiatku veľkých kohútov, z každého vyždímal čo sa dalo a ešte si pri tom zarelaxoval. Síce nie až tak skvelé ako prvý diel (rýchlejšie prešumiteľné a "jednohubkovejšie"), ale na druhú stranu prehľadnejšie a uvolnenejšie než rozporuplná dvojka. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Pochopila to?“ – „Jej sa to netýka.“ – „Ale pochopila?“ – „Jej sa to netýka.“ Znova je TO tam (v snaživej dvojke TO tam bohužiaľ nebolo). Prvý diel mám veľmi rád. Druhý obsahoval zopár báječných momentov, ale málo, nedokázal naplniť očakávania. Čítal som na tretí diel recenziu, v ktorej autor písal, že záver heist movie trilógie je niečo medzi. Nuž, mal pravdu. Nie je to také dobré, ako jednotka. Od záveru som čakal smršť nečakaných zvratov, ako bolo v jednotke S.W.A.T. komando, avšak ničoho mimoriadneho som sa nedočkal. Všetky finty boli o niekoľko tried dole oproti prvej časti. Tam akoby kradli vysokoškoláci. V trojke žiaci základnej školy. No cítil by som sa zle sám pred sebou, kebyže tejto uvoľnenej, oslnivo hviezdne charizmaticky obsadenej kriminálnej komédii nedám 4*. Predsa len je tu návrat k nákazlivej hravosti jednotky. Clooney a spol. rozohrali vojnu. Motív pomsty dodáva trojke hĺbku, ktorá prvým dvom častiam (kde šlo len o osobné zbohatnutie) chýbala (hlavne dvojke). Samozrejmosťou sú skvelé hlášky („Na Sinatru ti kašlem.“), parádne inscenované scény (dojatie z televíznej šou, megageniálny running gag s mexickou revolúciou) a suché dialógy („Čo si mu na to povedal?“ – „A čo som mal?“ – „Nič.“ – „Veď som mu na to ani nič nepovedal.“). Medzi Clooneym a Pittom to iskrí báječne. Rozpočet 85, celosvetová tržba 311. ()

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Milé překvapení, když od třetího dílu jsem nečekal nic víc, než jen herecký koncert, ale naštěstí se narozdíl od druhého opět série Dannho Parťáků rozjela. Ze zmatenému začátku je střed a závěr velice pohodový a nenudí. Je to hodně barevný film s výbornými hereckými výkony s mnoha gagy a vydařeným soundtrackem. Jsem spokojen a hodnotím 4 hvězdičky... ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (31)

  • Linus (Matt Damon) se ve scéně, kdy mu Abigail (Ellen Barkin) nabídne víno Château d'Yquem zmíní, že si dá, pokud to není ročník 1973. Tento ročník byl totiž ve skutečnosti velmi nezdařilý a byl označen za "nehodný názvu Château". (Othello)
  • Budova obřího kasina Willyho Banka (Al Pacino) ve skutečnosti neexistuje. Takhle vysoká byla v Las Vegas v době vzniku filmu jen Stratosphere Tower. (Cetnik_42)
  • Když si Danny (George Clooney) a Rusty (Brad Pitt) povídají o Reubenovi (Elliott Gould), stojí před kasinem Bellagio a v pozadí hraje "Clair de Lune" ("Měsíční svit"), což je stejná melodie jako v prvním díle, když v závěru stojí všechny postavy u fontány před stejným kasínem. (don corleone)

Súvisiace novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (viac)

Sex, pravda a video

Sex, pravda a video

01.05.2008

Tak tahle zpráva přímo žadonila o bulvární titulek. Soderbergh ve světě luxusní prostituce, Soderbergh chce pornohvězdu, Soderberghovy zážitky s profesionální přítelkyní nebo něco takového. Steven… (viac)

Bradova špionáž

Bradova špionáž

24.04.2007

Tahle zpráva se do 5 sekund sama zničí... Ne, nečeká vás senzační potvrzení starých drbů o tom, že Brad Pitt by měl nahradit Toma Cruise v dalších nemožných misích. Tahle představa zůstává v… (viac)

Reklama

Reklama