Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspešná šéfkuchárka Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) žije svoj život rovnako ako riadi svoju kuchyňu v prestížnej manhattanskej reštaurácii - so serióznou náruživosťou, ktorá fascinuje, ale i zastrašuje všetkých okolo nej. Jej perfekcionistická povaha prejde zaťažkávacou skúškou, keď po rodinnej tragédii "zdedí" svoju 9-ročnú neter Zoe (Abigail Breslin). Akoby to nestačilo, musí si navyše v práci poradiť s drzým zástupcom šéfkuchára, ktorý práve pribudol medzi jej zamestnancov. Energický a bezstarostný Nick Palmer (Aaron Eckhart) je úplne odlišný od Kate, no napriek tomu je ich vzájomná príťažlivosť nepopierateľná. Rivalita medzi nimi sa postupne mení na romancu a ak sa bude chcieť Kate zblížiť so Zoe a nájsť šťastie s Nickom, bude sa musieť naučiť vyjadriť svoje city aj mimo sveta svojej kuchyne... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (275)

carly 

všetky recenzie používateľa

človek z toho filmu takmer dosstal hlad. pekne sa na to pozeralo, ale prišlo mi to trochu zmätené. ja nemám rada škatuľkovanie, ale tento film chcel byť buď veľa vecí alebo sa nevedel rozhodnúť, čím chce byť. bola to oddychovka, no čo ma dostalo boli herecké výkony. tie boli skvelé. Abigail Breslin je herečka par excellence. ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Marnost nad marnost. Filmaři se rozhodli vytáhnout ze šuplíku prototyp hollywoodského romantického 18f04 (no to je přece ten jak nějakému dítěti (popř. dětem) umře matka a musí se o něho (o ně) nějaký příbuzný, který v tom není dobrý a ještě ke všemu se tam připlete jiná osoba, která to s dětmi umí a ke všemu se ti dva dají kupodivu docela rychle dohromady) Scott Hicks odvedl normální řemeslnou práci, která se od něho očekávala, ale mohl to trochu okořenit, nebylo by to na škodu. Takhle je to mdlé a nijaké. Nebýt Eckharta a Breslin tak pouze 1*. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Celkom mila romanticka komedia, alebo chvilkami aj drama. Je pravda, ze Catherine tu bola prilis dlho zatrpknuta, ale za to Aaron zachranil, co sa dalo. Mozno su styri hviezdicky nadhodnotene, ale tieto tipy filmov ma bavia, trailer splnil moje ocakavania a film mi sprijemnil dlhe cestovanie v autobuse... 25.02.2010 ______ Catherine Zeta-Jones - (Kate) +++ Aaron Eckhart - (Nick) +++ Abigail Breslin - (Zoe) +++ Patricia Clarkson - (Paula) +++ Jenny Wade - (Leah) +++ Bob Balaban - (Terapeut) +++ Brian F. O´Byrne - (Sean) +++ Lilly Rabe - (Bernadette) +++ Hudba: Philip Glass +++ ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Na první pohled celkem obyčejná romance, na druhý pohled pak tak, co si budeme povídat, ale nemůžu si pomoct, jak je něco z kuchyňského, kuchařského nebo gurmánského prostředí, docela mě to zajímá a má to pro mě něco navíc. Navíc ta ústřední dvojice (Zeta-Jones a Eckhart) jsou na první pohled tak nevhodným párem, že mezi nimi ta chemie nakonec funguje a vlastně i celkem dobře. Že má film jasnou strukturu, to je prostě dané. ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

Bez presného castingu by to bol snáď prepadák, ale vďaka hlavnej trojke to pekne drží pokope. A prekvapujúco funguje aj to citové vydieranie na začiatku. Ale postupne film akosi strácal šťavu a bolo tam akosi veľa tých scén typu – hraje hudba a ukazujú sa zábery šťastnej “rodinky”. Naviac je tam dosť málo humoru(väčšina vtipných scén už v traileri). Takže nakoniec len priemer. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 25. července 2007 v New York City. (BMW12)
  • Píseň, která hraje ve chvíli, kdy Kate mluví se Zoe u hrobu její matky, je ze soundtracku k filmu Okrsek 49 (2004). (becki_tu)

Reklama

Reklama