Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspešná šéfkuchárka Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) žije svoj život rovnako ako riadi svoju kuchyňu v prestížnej manhattanskej reštaurácii - so serióznou náruživosťou, ktorá fascinuje, ale i zastrašuje všetkých okolo nej. Jej perfekcionistická povaha prejde zaťažkávacou skúškou, keď po rodinnej tragédii "zdedí" svoju 9-ročnú neter Zoe (Abigail Breslin). Akoby to nestačilo, musí si navyše v práci poradiť s drzým zástupcom šéfkuchára, ktorý práve pribudol medzi jej zamestnancov. Energický a bezstarostný Nick Palmer (Aaron Eckhart) je úplne odlišný od Kate, no napriek tomu je ich vzájomná príťažlivosť nepopierateľná. Rivalita medzi nimi sa postupne mení na romancu a ak sa bude chcieť Kate zblížiť so Zoe a nájsť šťastie s Nickom, bude sa musieť naučiť vyjadriť svoje city aj mimo sveta svojej kuchyne... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Uživateľ eLeR zmazal svoj príspevok.

bigwendy

bigwendy (hodnotenie, recenzie)

Jako oddychovka je to pěkný film. Mezi hlavními představiteli to pěkně jiskří. Jen jeden drobný detail: asi 75% děje je převzato z německo-italského filmu Recept na lásku (2001). A pak že se evropští filmaři opičí po Američanech:-)

hanibalx

hanibalx (hodnotenie, recenzie)

velmi pekne zavse nezaskodi aj fimik tohoto zanru ale fakt dojemne:))))hod****

Tomix

Tomix (hodnotenie, recenzie)

Výbornej rodinnej doják. Srandičky, tragédie, cukrování, rozchod, šťastný návrat a ještě větší cukrování. To vše zabalené v parádní muzice. Mě se to líbilo. 4/5

mi0

mi0 (hodnotenie, recenzie)

Pekný film, ale dóóósť veľká nuda.. a samozrejme 2/3 filmu ste vedeli, čo sa stane :-/

Steve_Zissou

Steve_Zissou (hodnotenie, recenzie)

U tohodle filmu je hudba naprosta k nerozeznani od hudby k Neverwas. Kdyby to nedelal stejne autor, tak by mi ta hudba prisla z Neverwas doslova vykradena.

Reklama

Reklama