Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (369)

swamp 

všetky recenzie používateľa

Kdyby to nebyly Želvy Ninja, ale cokoliv jiného, dal bych hvězdičky dvě. Jenže když si vzpomenu, jak jsem čekal na každý nový díl tohoto seriálu, musím utřít nostalgickou slzu a dát tři. Scénář v porovnání s jinými počiny (tím nemám na mysli věci od Pixaru či DreamWorks) obstojný, ale ta grafika..mně se prostě nelíbila. Ale želvičky jsou želvičky.. "Four turtles. Four brothers. Genetically reborn in the sewers of New York. Named after the renaissance masters and trained as ninjas." ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, tohle bylo celkem v pohode. Rozhodne prijemna zmena oproti tradicni animovany tvorbe. Co se tyce animace, ta byla celkem v klidu, ale postavy vypadaly krapet zvlastne. Co se tyce samotnejch zelv, prekvapilo me, jakej je Raphael drsnak a zaroven me potesilo, ze se nekona zadna infantilita. Celej film je takovej krapet drsnejsi, ale samozrejme v mezich a jsou tu i nejaky komicky sceny. Skoda, ze se tu neobjevili tradicni zaporaci, ale ani tyhle nebyli spatny a i kdyz je pribeh krapet preplacanej, porad je to jeste v poho. Je tady prakticky jen jeden jedinej problem. Strasne douho trva, nez je z zelv opet tym a nez vyrazi do akce. Samozrejme, ze je tu akce i predtim a je ji tu dost, ale neni to proste ono, podle me se dohadovali zbytecne moc dlouho. Celkem slusna zabava s pohodovou hudbou, ale ze bych film musel videt znova, to asi ne. ()

Reklama

kinej 

všetky recenzie používateľa

Vlastně se asi dá říci, že film dopadl dobře. Charekter tohoto komiksu totiž jakékoliv filmové ztvárnění k tomu, aby bylo pojato hlavně jako zábava pro děti. A tak snad nějakou lepší zábavu ani nelze očekávat. Nicméně digitální animace mi přišla ve srovnání s jinými filmy slabá. Horší ja teké namluvení postav, zejména želvy pornášejí své dialogy jakoby bez prožitku. ()

KarelR 

všetky recenzie používateľa

Počítačové želvy mají dynamiku, neotravují na plátně dlouho a nehrnou se ze své škatulky jednoduchých báchorek pro kluky nižšího věku. To všechno je dobře, a proto je lze označit za neškodnou klukovinu, která ve vás probudí trochu nostaligie a zase odkráčí do zapomnění. Buďme za tenhle výsledek rádi. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Sú dospelejšie a na bedrách majú nie len krízu rodinnú, ale aj osud ľudstva. Sú poňaté temnejšie ako seriál, viac sa približujú komixovej predlohe a sú šmrncnuté fantasy žánrom. Určite oveľa viac zaujmú dospelejšieho diváka ako malé deti. Pre fanúšikov by malo byť vzhliadnutie povinnosťou, pre nezainteresovaného veľmi dobre stráveným časom pri kvalitne odvedenom spracovaní legendy. Ja nepochybujem, že sa korytnačky stretnú s viac pozitívnymi ohlasmi, veď v ich prospech hovoria niekoľkonásobne väčšie tržby ako rozpočet, ktorý bol 34 miliónov dolárov. Ja osobne som po vzhliadnutí plný očakávania, čo nám prinesie pokračovanie. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (8)

  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)
  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)

Súvisiace novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (viac)

Reklama

Reklama