Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tyler Gage je rebel na špatné straně Baltimoru, který má však sen, že se jednoho dne odtud dostane. Nora je prvotřídní prima balerína, která navštěvuje v Baltimoru ultra-elitní Marylandskou školu umění, a jediná věc, která stojí v cestě její jasně zářivé budoucnosti, je najít skvělého tanečního partnera pro své vystoupení. Když se Tyler kvůli potížím se zákonem dostane do Marylandské školy umění na veřejně prospěšné práce, je pro všechny jen drzým outsiderem. Jeho taneční nadání se však nezapře a Nora zjistí, že v tomto drsném klukovi je něco víc. Podaří se oběma realizovat své sny? A co láska? Nezkomplikuje jim životy? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (370)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $12miliónovTržby USA $65,328,121Tržby Celosvetovo $114,194,847Tržby za predaj DVD v USA $51,148,172 //počet predaných kusov 2,863,963║ Príbeh je klasický vývar, hlavné postavy plané, skôr tie vedľajšie majú trošku viac farbistejšieho charakteru, tance zaujmú, potešia ale nemajú až takú dynamiku ako v o niečo svižnejšom pokračovaní. /45%/ ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

CJ ze San Andreas vybělal, zkrotl a začal trsat. A pokavaď jste viděli alespoň jeden film z těch, co se v nich hejbá prdelí, nebo školníma lavicema, nepřekvapí vás vůbec nic, protože Let's dance, to je děsně jednoduchej příběh plnej klišé, kterejma jsou tyhle přes kopírák psaný kousky oblepený. Ale co, ono v nich stejně nikdy nešlo tak o příběh, jako o ty rychlé pohyby těl a ty tady nejsou nejhorší, ikdyž ze židle mě taky nezvedly, k úžasu nedovedly a spolu s prkeným Tatumem a přepálenou stopáží i sem tam nudily, ale jednou se to dalo. 50% ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Tanečne-hudobné filmy to majú vždy ťažké a stoja oproti obrovskej kritike. Kôli tomu v poslednej dobe vznikajú samé hip-hopovo laďené pokusy, ktoré sú svojou ľahkosťou štýlovo zábavné, avšak hudobný žáner a väčne schematické scenáre zabránia celku emotívne sa rozvíjať. Škoda, pretože takto z toho má človek len prehliadku pekne zvládnutých tanečných kreácii. ()

Ridick 

všetky recenzie používateľa

no a mame tu dalsi tanecny film o pare, kt. by sa asi nikdy v zivote nedal dokopy, ak...vo filme je vidno same klise, nema to atmosferu a najlepsia tanecna scena je na zaciatku, co je dost zle nacasovane a nakoniec este hlavni predstavitelia nemaju ani kusok charizmy a tak film upada do podpriemernych vod. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Pomerne vysoké hodnotenie tohto filmu ma prinútilo si k nemu sadnúť, i keď musím povedať, že veľkú zásluhu na tom mal Ch. Tatum, ktorý sa pomerne rýchlo usadil v prvej hereckej lige. Celkovo na tomto filme nie je absolútne nič, čo by ste nevideli v iných podobných filmoch, okrem Tatuma, samozrejme. V žánri nič nové, dej predvídateľný a je mi úplne jasné, prečo má film vcelku slušné hodnotenie. Hodnotilo ho až priveľa puberťákov, hlavne baby. Ale ja nie som „hip-hoper“ a v príbehu som sa snažil hľadať niečo, čo som aj tak nenašiel. Pozrieť sa to dalo, ale faktom ostáva, že súčasné percentuálne hodnotenie je absolútne neobjektívne a beriem ho skôr ako zámerne dvíhané osobné hodnotenie každého , kto má rád súčasný, často trápny boom okolo hip-hopu, vrátane ženského publika, ktoré vlhne pri pohľade na Tatuma...Slabé tri hviezdy. 50%. ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Súvisiace novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (viac)

Reklama

Reklama