Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kto by chcel stráviť život sám bez niekoho, kto by ho mal rád? Nikto. Aj Gilbert Noble (Chris Klein), pracovník v útulku v mestečku Shelbyvill, čaká, až sa nájde tá skutočne pravá žena, s ktorou by žil až do konca života. A zdá sa, že trpezlivé čakanie sa mu vyplatilo. Do Shelbyvillu sa totiž prisťahovala pôvabná mladá kaderníčka Josephine „Joe“ Wingfieldová (Heather Grahamová) a Gilbert sa do nej okamžite zamiloval. Joeina matka Valdine (Sally Fieldová) ani paralyzovaný otec (Richard Jenkins) však tomuto vzťahu príliš nežičí. A nie je k nemu priaznivý ani osud. Mestečkom sa preženie správa, že obaja zaľúbenci sú súrodencami. Joe ujde preč, po uši zamilovaný Gilbert verí, že všetko sa nakoniec vysvetlí. Začína sa bláznivá naháňačka plná čierneho humoru, ktorá sa rozhodne nemusí skončiť víťazstvom lásky... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (55)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Jedna z množstva mojich obľúbených komédií, ktorá nemá vysoké hodnotenie zrejme za to, že je tak veľmi bláznivá a to mnohí radi nemajú. Hlavná dvojka je skvelá - Chris Klein a Heather Graham. Film má aj ďalšie herecké ostrieľané esá ako Sally Field a Richarda Jenkinsa. Dalo by sa povedať že sa jedná aj o road movie a i keď dej, respektíve príbeh je otrepaný, komediálna stránka nikdy nevyprchá. Niektoré vtípky a gagy sú vážne až vulgárne a nevhodné, ale zmena je život. Ja som pri pozeraní (a nie len prvom) pukal smiechom a vždy dobre padne pri nudnom sobotnom popoludní. ()

liberita 

všetky recenzie používateľa

Chaos, ktorý sám seba považuje za bláznivú komédiu je v skutočnosti len bláznivý sled scén bez akejkoľvek kontinuity či logiky. Chris Klein je tu celý čas za debila, ktorý pchá kravám ruky do zadku a neustále sa dostáva do problémov, aby ho z nich vzápätí musel vyťahovať sfetovaný Orlando Jones. Nie je to úplne beznádejné, ale stále dostatočne trápne, hlúpe a nudné, aby som to už nechcela vidieť znovu. ()

Reklama

Lokutus 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně ne až tak šílená břečka, jak jsem čekal, i když je fakt, že to celé zachraňuje především naprosto vynikající (jako ostatně vždy) Orlando Jones, Heather Graham šikovně maskuje pozvolna se objevující vrásky a Chris Klein je stejně prkený a kamený xicht, jak se dalo čekat... 40% jenom za Blooma a za občas až krásně úchylně zvrácenou Sally Field, která však do filmu naprosto nezapadá a je mi záhadou, proč se k něčemu takovému vůbec snížila, celkově mimořádná břečka s pár občasnými ostrůvky zábavy, které jsou však velmi silně převáženy maximální dávkou trapnosti a upachtěnosti. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Sice jsem z filmu viděl delší půlku, bezesporu jsem však o nic nepřišel, ale ať se na mě nikdo nezlobí, jedna nebo dvě úsměvná situace film (komedii) nedělá.. A necharismatický Chris Klein je herec asi jako Jakub Smolík zpěvák!! A jak vidím hodnocení ostatních, tak jsem asi viděl tu slabší půlku - ale o tu druhou skutečně nestojím! Navíc nechápu hereckou účast Sally Field. ()

sahe odpad!

všetky recenzie používateľa

Blbost... hodně velká... ještěže jsem to měla jen jako kulisu a nedívala se na to pořádně... Co mi "pobavilo" bylo to, že jeho "pravá" matka je ta, nad kterou se v pubertě ***** (viz film)... Prostě to mluví za vše, co to bylo za film... USA blbost pro blbý. A divný je, že ten samý režisér dělal Prcičky 2, který byly z tý série nejlepší... divný.... ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Město Beaver opravdu existuje. Leží 20 mil jižně od Tillamook v Oregonu, a 20 mil východně od Tichého oceánu. Nicméně, tento film se točil na místě, které se mu ani vzdáleně nepodobalo. (c.tucker)

Reklama

Reklama