Reklama

Reklama

Asterix a Olympijské hry

  • Česko Asterix a Olympijské hry (viac)
Trailer 2
Francúzsko / Nemecko / Španielsko / Taliansko, 2008, 112 min

Asterix a Obelix sú späť! A tentoraz Vás čaká príbeh plný športového napätia medzi Galy a ich súpermi z celého sveta. A pri tom všetkom sa odvážny mladý Gal Alafolix vášnivo zamiluje do gréckej princeznej Iriny. Spolu s Asterixom a Obelixom a pomocou ich čarovného elixíru sa vydáva do Grécka s cieľom vyhrať nielen Olympijské hry, ale aj srdce princeznej Iriny. Stretáva sa tu však so zlomyseľným Brutom, synom Césara, a jeho tímom, ktorý je, zdá sa, silným súperom. Ako je všeobecne známe, čarovné elixíry sú na Olympijských hrách zakázané, ale Asterix už má plán, ako opäť zvíťaziť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (613)

teutates 

všetky recenzie používateľa

Peniazmi sa síce na tomto snímku nešetrilo,ale čo sa kvalít týka ide o chabé prevedenie.Réžia snaď chcela vytvoriť jeden z najpompéznejších a najveselejších komédií,avšak pravda je iná..!Ide o snahu,ktorá"šľapla"vedľa!Asterix mi bol strašne nesympatický a celkovo herci sa asi až príliš snažili nato aby to nejak vyzeralo(Brutus ma však očaril:)!Vizuálne to vyzerá celkom efektne,ale dejovo ide o.....!2*dávam za pár vtipných scén a osadenstvo,ktoré sa u tohto snímku zišlo..! ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Zbytočne premrštená minutáž, len zbytočne brzdí celkom zábavné peripetie. Už to síce nieje ani vizuálne ( aj napriek do teraz najväčšiemu rozpočtu použitému na neanglicky hovoriaci snímok ) a ani humorne tak svižné, ako predchádzajúce live action opusy, ale čo to sa nájde prečo sa na tomto filme zabaviť. Hlavne musíte mať dobrú náladu a nemôžte byť príliš zaujatí. Pretože táto komerčná séria, nieje z rodu duchovne náročných. ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

To že Claviera v roli Asterixe nahradil extrémě nesympatickej Clovis Cornillac bych ještě přežil, ale to, že je to oproti předchozím dílům fakt otřesná nuda, to už teda ne.Tohle pokračování si vystačí akorát s odvyprávěním příběhu, ale aby to bylo aspoň trošku vtipný na to se děsně zapomíná, minulý díly taky nebyly nějaký extra geniální, ale dokázaly vždycky zaručeně skvěle pobavit, ale tohle je taková divná nevtipná slátanina, krom toho Asterix a Obelix jsou tady v podstatě jen vedlejší postavy a kvůli tomu film taky solidně strádá. Takhle nudný sem to fakt nečekal a to co se dělo posledních 10 minut to snad ani nemá cenu komentovat, jediným kladem toho je, že se tam objeví Adriana Karambeu a Zizi, ale zrovna u něj sem teda nečekal, že se bude takhle ztrapňovat ()

jonyyy 

všetky recenzie používateľa

Efekty otřesné, Asterix vypadá jako pornoherec, vůbec ne jako ten malý moudrý Gal, kterým má být. Přítomnost Schumachera a parodie na formuli možná malinko potěšila, ale celé to byla prostě strašná kravina a než další dobrodružství Asterixe a Obelixe to spíš připomínalo pokračování Agentů dementů. 30% ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Pravda, Astérix aux jeux olympiques adaptuje klasické stejnojmenné komiksové album z roku 1968 jen velmi volně, ale i tak stojí za podívání. Mezi animovanými filmy na tohle téma nedošlo, takže pro asterixovské filmy obecně je tenhle námět nový. Náhrada za Christiana Claviera sice není nic moc, ale konec konců tu máme Delona, Schumachera nebo Vanessu Hessler, takže o popkulturní odkazy není nouze. Problém může nastat pouze v tom případě, pokud naprosto nedáváte humor Benoîta Poelvoorda. S tím už se pak nedá nic dělat, protože jeho Brutus strhává veškerou pozornost na sebe. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (32)

  • Scéna ze závodu vozatajů napodobuje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (Kaleidoskop)
  • Ve scéně, kde Asterix (Clovis Cornillac) obviní Bruta (Benoît Poelvoorde) z použití kouzelného lektvaru, na něj Brutus vyplázne jazyk, který vypadá normálně. O chvíli později, kdy se ukáže, že do lektvaru bylo přidáno barvivo, musí Brutus opět vypláznout jazyk... který je už celý modrý. (Čako)

Súvisiace novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (viac)

Reklama

Reklama