Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdo začne zabíjet Zány (imaginární přátelé malých dětí). Za Samem dorazí jeho imaginární kamarád Sully z dětství. Potřebuje pomoc bratrů a chce zastavit zabíjení nevinných Zánů. Sam si vzpomene na doby, když jako malý ještě s tátou lovili duchy. On jet nemohl a muset zůstat doma. To ho přinutilo přemýšlet nad tím, zda se vůbec lovcem chce se stát. Obětí čím dál přibývá a bratři neví, kde začít. Jak to celé zastavit? (Varan)

(viac)

Zaujímavosti (15)

  • V epizóde sa spomenul Gazoo, je to postava zo seriálu Flinstonovci (od r. 1960). (Pat.Ko)
  • V spomienkovej scéne Sam (Jared Padalecki) povie Sullymu (Nate Torrence), že sa raz pokúsil letieť a zlomil si ruku. V predchádzajúcej sérii Sam a Dean (Jensen Ackles) diskutujú o spomienke z detstva, keď Sam vyskočil zo záhradnej kôlne oblečený ako Batman, mysliac si, že vie lietať a Dean ho musel vziať do nemocnice na bicykli, keď si zlomil ruku (Pat.Ko)
  • V tejto epizóde Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) používajú krycie mená "Strummer" a "Macgowan", s odkazom na Joea Strummera zo skupiny The Clash a Shanea MacGowana zo skupiny The Pogues. (Pat.Ko)
  • Úvodná scéna, kde Mommy Berman hovorí o RIE manuáli, odkazuje na zdroje pre vzdelávanie dojčiat (Resources for Infant Educaring), čo je obchodná známka a franchisingový systém v oblasti rodičovstva, ktorý nariaďuje rodičom, aby zaobchádzali so svojimi deťmi , vrátane bábätkami, ako plne kompetentné a osvojené osoby s plnými právami dospelých. Dôraz kladie na neustále počúvanie a vyhovievanie túžbam dieťaťa. Kritici tohto systému tvrdia, že zodpovednosť rodičov za výchovu dieťaťa sa týmto spôsobom oslabuje, keďže ich robí len sluhmi svojich detí. (Pat.Ko)
  • Dean (Jensen Ackles) nazýva Sullyho (Nate Torrence) "Mork z Orku", pričom odkazuje na ikonickú postavu Robina Williamsa zo seriálu Mork a Mindy (1978). Podobne ako Sully, aj Mork mal na sebe farebné a výstredné oblečenie, vrátane dúhových ortéz/podväzkov. (Pat.Ko)
  • Chvost morskej panny pre túto epizódu vytvorila Sirenalia. (Pat.Ko)
  • Názov tejto epizódy pochádza z rovnomennej piesne z roku 1971 od The Temptations. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama