Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři se vydají do městečka, aby vyšetřili další záhadu. Deanovi celou dobu zvoní mobil. Sam toho má dost a zjistí, že jediný důvod, proč do městečka jeli, byla nová Deanova známost Shaylene. Když mají jít na věc, Shaylene Deanovi řekne, že za to chce peníze. Dean odmítne. Proto Shaylene navrhne – ne peníze, ale úpis. Deanova duše poté bude patřit jejímu šéfovi. Do pokoje dorazí Shaylenin šéf a chce, aby Dean podepsal. Na místo naštěstí dorazil i Sam. Bratři se od Shaylene dozvěděli, že její šéf ovládá podnik, kde lidé upisují své duše za sex. Než jim démon stihne říct něco více, Shaylene ho zabije. Castiel a Hannah hledají další ztracené anděly. Při svých cestách na Hannah narazí Joe – jelikož Joe kdysi chodil s dívkou, kterou Hannah posedla. Chce se od ní dozvědět, proč ho opustila. Zmatená Hannah políbí Castiela. (Varan)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • Keď je Rowena (Ruth Connell) konfrontovaná Crowleym (Mark Sheppard), robí si z neho posmech: "Král čoho, Lilliputov? Hovorili mi, že si malý, ale..." Rowena odkazuje na druh ľudí v klasickom románe "Gulliverove cesty" od Jonathana Swifta. (Pat.Ko)
  • Keď sa Dean (Jensen Ackles) bije s Coleom (Travis Aaron Wade), hodí ho na zaparkované auto, s úmyslom ho hodiť cez predné sklo. Predné sklo vozidla je vyrobené z laminovaného skla, ktoré nie je možné rozbiť ako obyčajné alebo temperované sklo. Môže byť rozbité do podoby pavúčej siete, ale vlastne ostane "pohromade" a neroztriešti sa. (Pat.Ko)
  • "Záujmy" uvedené na Deanovej (Jensen Ackles) zoznamovacej aplikácii ("Prejazd mestečkom, žiadne záväzky. Máš záujem?") boli úplne rovnaké, ako keď Jensen Ackles odpovedal na otázku "čo by bolo na Deanovom zozname záujmov?" na Comic-Cone v roku 2014. Scenárista Robert Berens potvrdil, že písal scenár práve v čase, keď bol Comic-Con, počul odpoveď Jensena a vedel, že ju musí zahrnúť do epizódy. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama