Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zemřela Bunny Lacriox – členka bohaté rodiny. Všichni rodinní příslušníci se mají dostavit na poslední rozloučení. Jenže v den příprav zemře jedna ze služek. Na oslavu je také přizván Bobby – bratrům přijde SMS, že se má dostavit také. Proto bratři vyrážejí do domu zesnulé Bunny. Na první pohled nevypadá nijak podezřele. Normální zazobanci. Za bratry zajde Philip – komorník a předá jim nějakou věc, kterou Bunny odkázala Bobbymu. Vše začne nabírat na obrátkách poté, co zemře další člen rodiny. Všichni z rodiny se nenávidí a chtějí bohatství jen a jen pro sebe. Ať je to ten nebo ten, musí z kola ven... než bude příliš pozdě. (Varan)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (4)

Zaujímavosti (16)

  • V epizóde sa nachádza niekoľko odkazov na stolovú hru Clue a film Stopa (1985): Dean (Jensen Ackles) odkazuje na dvoch sťažujúcich sa členov rodiny ako pani Peacock a plukovník Mustard. Každú zbraň nájde Dean alebo Sam (Jared Padalecki), keď sú v zábere: lano (okolo 17 minút), trubka z olova (okolo 17 minút), francúzska kosa (okolo 21 minút), nôž (okolo 22 minút), sviečka (okolo 26 minút) a revolver (okolo 28 minút). Je vidieť krabicu so stolovou hrou krátko potom, ako Dean vstúpi na povalu a vypustí Oliviu (okolo 17 minút). Nôž je jedinou zbraňou, ktorá je pôvodne nájdená alebo odhalená (okolo 22 minút). Okrem iných mien, Dean nazve služobníka "Wadsworth," čo je meno sluhu vo filme Stopa. (Pat.Ko)
  • Dean (Jensen Ackles) nazýva Philipa komorníka rôzne Alfred, pán Belvedere, Jeeves a Wadsworth. Každý z nich je slávny nereálny komorník. (Pat.Ko)
  • V scéne, kde Dean (Jensen Ackles) prechádza povalou, je na poličke jasne vidieť stolovú hru Clue. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama