Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gadreel se rozhodl uzavřít příměří s Castielem, kterého jeho armáda opustila kvůli tomu, co jim Metatron řekl. Dean je na Gadreela stále naštvaný, a tak ho bodne. Proto ho Sam a Castiel zavřou do místnosti, kde kdysi byl zavřený Crowley. Metatron se mezitím dostane mezi lidi a začne oživovat lidi a udělá jiné zázraky. Dean se v cele spojí s Crowleym, který mu pomůže utéct. Gadreel a Castiel se vydají do nebe, aby přesvědčili ostatní anděly, jenže jsou uvězněni. Dean najde Sama, kterého omráčí a vydává se zabít Metatrona sám. (Varan)

(viac)

Zaujímavosti (16)

  • Spoiler: Počet mŕtvych: 3. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Anjel, ktorý zvoláva Metatrona (Curtis Armstrong), je spomenutý v predchádzajúcej epizóde. Mohli sme vidieť jeho fotku. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Keď niektorí bezdomovci začnú zabíjať anjela pre Metatrona (Curtis Armstrong), on sa pousmeje a hovorí: "Milujete ma. Skutočne, veľmi ma milujete." V roku 1985 získala Sally Field Oscara a vo svojom emocionálnom prejave povedala: "Páčim sa vám. Práve teraz sa mi páčite." Tento prejav bol často parodovaný a nesprávne citovaný a do času, keď vyšiel film Maska (1994), sa stal ironickým/sarkastickým "Milujete ma. Skutočne, veľmi ma milujete." (Pat.Ko)
  • Spoiler: V pôvodnej verzii poslednej scény, keď Crowley (Mark Sheppard) dáva Prvú čepeľ do Deanovej (Jensen Ackles) ruky, znamenie Kaina na jeho ramene začne svietiť. Táto časť bola nakoniec vystrihnutá, pravdepodobne preto, aby sa nedal najavo náznak a aby prekvapenie bolo viac intenzívne, keď Dean otvorí oči a odhalí, že sú úplne čierne a že je odteraz démonom. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Dean (Jensen Ackles) hovorí Metatronovi (Curtis Armstrong): "Si nič iné ako Bernie Madoff s krídlami." Bernard Madoff spáchal v roku 2008 najväčší finančný podvod v histórii, prevádzkoval Ponziho schému (podvod, pri ktorom sa nové investované peniaze namiesto ziskov použili na vyplácanie návratov investorom), podviedol tisíc investorov o miliardy dolárov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama