Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maple Springs, New York. Tři muži se hádají a do jejich hádky vstoupí osoba, která všechny muže až na jednoho zabije. Dean a Sam přestrojení za FBI jdou do místní nemocnice zjistit víc. Muž bratrům přiznal, že viděl vlkodlaka. Mezitím se mladý pár ztratil v lese a našel chaloupku, ve které bydlí stará babička, která ráda přidává něco do koláčů. Bratři zjišťují, že něco vraždy spojuje. Že by pohádky? (Varan)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Démon na križovatke spomenul „šéfa“, ktorý je držiteľom zmluvy. Toto je prvá narážka na Crowleyho, kráľa pekla, ktorý sa fyzicky objaví až v 5. sérii. (Pat.Ko)
  • Keď Dean (Jensen Ackles) a Sam (Jared Padalecki) pred domom zbadajú tekvicu, Dean povie: „Áno, blíži sa Halloween.“ Táto epizóda sa skutočne vysielala deň po Halloweene. (Pat.Ko)
  • Keď Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) sa rozprávajú s bratom, ktorý prežil; Dean seba predstaví ako detektíva Planta a Sama ako detektíva Pagea. Ak sa pozriete pozorne na preukaz Deana, je tam uvedené Robert Plant. Robert Plant je hlavný spevák a Jimmy Page je hlavný gitarista skupiny Led Zeppelin. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama