Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maple Springs, New York. Tři muži se hádají a do jejich hádky vstoupí osoba, která všechny muže až na jednoho zabije. Dean a Sam přestrojení za FBI jdou do místní nemocnice zjistit víc. Muž bratrům přiznal, že viděl vlkodlaka. Mezitím se mladý pár ztratil v lese a našel chaloupku, ve které bydlí stará babička, která ráda přidává něco do koláčů. Bratři zjišťují, že něco vraždy spojuje. Že by pohádky? (Varan)

(viac)

Recenzie (3)

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pohádky na horrorový způsob. Dobrý nápad a slušné provedení. Závěr mě ovšem naštval a Sam mě už opravdu začíná štvát. Křižovatkovou démonku jsem měl rád a tohle se mi tedy ani trochu nelíbilo. Tenhle seriál má jednu slabinu a to, že nechává umírat zajímavé postavy a zcela nevyužívá jejich potenciál. No alespoň víme, že Dean má vážný problém a, že s jeho smlouvou to není jen tak. Chlapec se ještě zapotí. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (5)

  • Keď Dean (Jensen Ackles) a Sam (Jared Padalecki) pred domom zbadajú tekvicu, Dean povie: „Áno, blíži sa Halloween.“ Táto epizóda sa skutočne vysielala deň po Halloweene. (Pat.Ko)
  • Keď Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) sa rozprávajú s bratom, ktorý prežil; Dean seba predstaví ako detektíva Planta a Sama ako detektíva Pagea. Ak sa pozriete pozorne na preukaz Deana, je tam uvedené Robert Plant. Robert Plant je hlavný spevák a Jimmy Page je hlavný gitarista skupiny Led Zeppelin. (Pat.Ko)
  • Démon na križovatke spomenul „šéfa“, ktorý je držiteľom zmluvy. Toto je prvá narážka na Crowleyho, kráľa pekla, ktorý sa fyzicky objaví až v 5. sérii. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama