Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (133)

Bart16 

všetky recenzie používateľa

Tohle je pro mě jedno velké zklamání.Kdyby se jednalo o nějakou epizodu ze seriálu,tak bych byl možná spokojen,ale od člověka,který natočil něco,jako je Zamilovaný Shakespeare bych čekal opravdu o dost víc.To samé platí o trojici hlavních herců(Lane,Rourke,Jane) si tu očividně jen vydělávaj na nájem.Jediný,kdo příjemně překvapil byl mladý Levitt,jeho postava byla jednoznačně tím nejlepším na celém filmu.Ovšem ani on nezachránil tento nudný a ničím výjmečný thriller. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo výborný akčný thriller o nájomných vrahoch, ktorí naháňajú 2 ľudí, ktorí sú v programe na ochranu svedkov. Síce zdanlivo tuctový príbeh, ale svojím tempom, hláškami a Mickey Rourkeom ide o nadpriemerný svižný akčný snímok, který stojí za to vidieť čas od času viackrát ako len raz. Mickey Rourke to ťahá charizmou, Levittovi úloha sedí a Diane Lane nestarne, alebo vekom získava na príťažlivosti. Hudba k filmu celkom sedí, ale samostatne by som si ju veru nepustil. Mickey Rourke tam hrá zabijaka, ktorý bohužiaľ narazí na zlého mladíka. Takže film je celkom drsný, nemilosrdne sa tam zabíjajú, ale žiadne prehnané veci tam neuvidíte, takže podľa mňa veľmi dobré. ()

Reklama

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Úplně běžné, ničím nepřekvapující filmové "dílo" s těmi méně výkonnými herci. Takových počinů je spousta a já je používám na zaplácnutí, zabití času. A to doslova. Na nic jiného se totiž nehodí. Zápletka jako všude jinde, konec jako všude jinde - prostě standard. Tady ale i trochu hůř, protože je to dost táhlé a nudné - předvídatelné, takže spíše na uspání, abyste druhý den vstali, nic z toho nepamatovali a díky tomu se hezky vyspali. Když vydržíte do konce, gratuluju. Když usnete, nevadí. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Chytia ich predtým, ako nás zabijú?“ – „Áno. Predtým. To bude najlepšie.“ John Madden, Mickey Rourke, Diane Laneová, Thomas Jane, Joseph Gordon-Levitt, Lawrence Bender, Elmore Leonard a Rosario Dawsonová sú zaujímaví režiséri, herci, producenti a spisovatelia. Preto som sa na ich spoločný projekt tešil. Nanešťastie, po sľubnom rozjazde sa snímka začala topiť v brutálne sa meniacich postavách (život je všelijaký, ale aby som postavu prvú polovičku filmu líčil ako nájomného vraha, ktorý si chce kúpiť indiánsky domček a usadiť sa a v druhej z neho spravil jednorozmernú filmovú sviňu, to je riadny hazard s trpezlivosťou diváka), nelogickom správaní, nesympatických postavách (trápne afektovaný Gordon-Levitt, napriek tomu chalana zrejme čaká obrovská budúcnosť). Herci idú na 14%, nezmyselná smršť násilia, mdlé dialógy, zbytočne vulgárne postavy a ako mnohé filmy z dielne bratov Weinsteinovcov, i tento pôsobí chaotickým, dodatočne prehnane agilne zostrihaným zmäteným dojmom (84-minútová stopáž veľa naznačuje, vôbec by som sa nečudoval, kebyže niekde v trezore existuje dvojhodinový režisérsky strih). Osobne som sa na film najviac tešil kvôli Mickeymu Rourkeovi. Bohužiaľ. ()

^Rain^ 

všetky recenzie používateľa

Velmi prijemne prekvapeni. Naprosto nechapu, proc byl film tak oddalovan (snad od roku 2006) a proc nesel az na vyjimky, co se daji spocitat na prstech, vubec do kin. Film si urcite zaslouzil sirsi release a urcite by se vedle te hromady odpadu, co vychazi, neztratil. Mickey Rourke je jako zasadovy zabijak skvely a predevsim diky nemu jsem se pristihl, ze vlastne "drzim palce" zaporne strane. ()

Galéria (84)

Zaujímavosti (10)

  • Datum uvedení filmu se několikrát změnilo, protože film prošel řadou dotáček a přetáčení. Původní termín dokončení měl být v lednu 2006. (CliffLee)

Reklama

Reklama