Reklama

Reklama

Rodinná dovolenka a iné nešťastia

  • Česko Rodinná dovolená a jiná neštěstí (viac)
Trailer

Prepracovaný a civilizáciou zničený Bob Munro (Robin Williams) sa chce vziať svoju rozpadajúcu sa rodinu na týždeň na Havai, aby sa opäť dali dohromady. Ich prekvapenie je však obrovské, keď zistia, že otecko namiesto leteniek prenajal karavan a chystá sa vziať svoju ženu Jamie (Cheryl Hines) a dve pubertálne deti Cassie (Joanna „Jojo" Levesque) a Carla (Josh Hutcherson) na „zábavný" výlet po Colorade. A samozrejme sa pokazí všetko, čo sa môže i nemohlo... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (191)

lord Ball 

všetky recenzie používateľa

Vyděl jsem toto dílko zhruba do poloviny a upřímě mě začalo pěkně štvát. Stupidní scénář, ve kterém jak už u amerických rádoby komedií bývá zvykem scéna s stříkajícími fekáliemi, to mě od každého filmu dokáže spolehlivě odradit, přesto jsem ještě chvíli vydržel a koukal, no a ono se to nezlepšovalo, spíše naopak, klesalo to k nudnosti a předvídatelnosti, takže ač sem neviděl konec, tak přesto nevidím jinak než na 2 hvězdičky ()

farfalla 

všetky recenzie používateľa

Typická americká rodinná komedie. Na začátku nic nefunguje, jak by Bob Munro (Robin WIlliams) chtěl. S manželkou se odcizili a s dětmi si nemají, co říct. Také v práci je nespokojený. Despotický šéf ho využívá a teď mu chce dokonce zrušit dovolenou s rodinou. Ale Bob je příliš kreativní na to, aby to jen tak vzdal. Celý film bojuje o dovolenou, o svou rodinu, o práci, snaží se vypořádat s novými lidmi a se životem v karavanu. Nenáročná podívaná s místy pro zasmání. ()

Reklama

Niles 

všetky recenzie používateľa

Takéto americké rodinné komédie sú už dosť otrepané. Táto ponúkne všetko, čo sa od takého filmu dá očakávať a celé sa to zakončí typickým morálnym poučením. Od horšieho hodnotenia ju zachraňuje Robin Williams a to, že sa obišla bez výraznejších trápností. Občas je to aj vtipné, ale jedno pozretie mi bohato stačlo. Keď budem chcieť vidieť rodinku na ceste, pozriem si radšej Griswoldovcov. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Pokud vaše televize nemá stále schopnost vypouštět vůně, buďte rádi. Po shlédnutí této vydařené komedie by bylo téměř jisté, že byste odcházeli s rukou ucpávající váš nos. Tuhle rodinku potkalo tolik nepříjemností a nakonec do toho ještě další rodinka, která je neskutečně otravná a je jim neustále v patách. To jejich troubení, když je dostihli a vystrašený výraz v jejich tvářích, co zas bude... :D ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Na Havaj pôjdeme v zime. Len my a Židia. Zostane nám veľa šunky.“ Občas som sa uchechtol (cúvanie, vypúšťanie WC, hororový ranný útek pred Gornickeovcami), ale keď som si predstavil, že by som musel túto road movie absolvovať ešte raz, veselo mi veru nebolo. Rodina Griswoldovcov skrátka i po desaťročiach potvrdzuje svoj kultový štatút a to, že ich len tak niekto nedobehne, nedajbože nepredbehne. A to ani Robin Williams a jeho patálie plné dávno prevarených klišé (len som si odškrtával jednotlivé "nečakané" zvraty: ukradnutý notebook, výpoveď...). ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (9)

  • Karavan rodiny Munro je Forest River, Georgetown 359 TS. Zakoupeno jich bylo pět v celku a jeden rozebraný na součástky, aby se dal během natáčení podle potřeb skládat. (Cheeker)
  • Dlouholetý fanoušek kempování Jeff Daniels také vlastní jeden karavan. Podle rozhovoru z detroitského rádia byly jeho lekce řízení karavanu zrušeny, jakmile přijel na natáčení ve vlastním. (Cheeker)

Reklama

Reklama